MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax februári újdonságai

Február is rengeteg premierrel kecsegteti a Minimax nézőit. Új részekkel és új időpontban folytatódik a DreamWorks-blokk, jönnek új filmek és új különkiadások, filmek pedig már hétvégén 22:00-kor is műsorra kerülnek.

Éljen Julien király! - 3-4. évad
21-től minden nap 21:00-kor

A második évadban kedvenc lemúrunk, Julien király madagaszkári partibirodalmában találhatjuk magunkat Morttal, Maurice-szal és Cloverrel. Julien vad küzdelmet folytat a kalózoktól való szabadulása érdekében, s tovább dübörög a táncra perdítő muzsika. Mindeközben Mortot elrabolják az idegenek, Clover felfedezi a gyorsételeket, s Julien szülei is felbukkannak. Tarts továbbra is az Emmy-díjas sorozat kalandjaival!

A mélység - 2. évad
1-jétől minden nap 13:00-kor 12:55-kor

Te is betekinthetsz a Nekton család víz alatti életébe, akik mindennapjai az Aronnax tengeralattjárón zajlanak. A bolygó óceánjainak feltérképezetlen területeit kutatják, miközben fényt derítenek a misztikus mélység titkaira is. Számtalan kaland részese lehetsz, ha nyomon követed legújabb sorozatunkat!

Super - 2. évad
1-jétől 13:19-kor

Négy bátor, önjelölt hősünket követhetjük nyomon, név szerint: Alexander herceget, a bátor lovagot, aki meg szeretné ismerni a világot, miközben helyrehozza az igazságtalanságokat; Gene-t, a műszaki zsenit, akit csak a tudomány és a felfedezés hoz lázba; Ruby Redet, a kalózlányt, aki bármilyen akadályt legyőzne, csak hogy bizonyítsa: egy lány is lehet főnök; és Csillámot, a tündért, akinek még meg kell tanulnia használni erejét és/vagy azt a mágiát, amit előidézhet vele. Egy csapat szuperhős, akik Technopolis városát és Kenric királyt védelmezik a gonosz erők ellen. Elég szuperek lesznek, hogy sikerüljön nekik?

Bob, a mester: Megamasinák (Bob the Builder: Mega Machines) - új film
5-én 08:00-kor

Bob és csapata összefog a Megamasinákkal, hogy Spring Cityben egy új gátat és víztározót építsenek. De vajon készen állnak erre a mega kihívásra?

My Little Pony: Equestria Girls - Táncvarázslat - új különkiadás
19-én 08:00-kor (december 28-án a cseh Minimax magyar hangsávján már megvolt a szinkronos premier)

Rarity benevez egy jótékonysági versenyre, hogy végre felújíthassák az Everfree Tábort. Azonban az ellenfelei hamar ellopják az ötletét és ők is indulnak a versenyen.

My Little Pony: Equestria Girls - Tükörvarázs - új különkiadás
19-én 08:23-kor (december 28-án a cseh Minimax magyar hangsávján már megvolt a szinkronos premier)

Ebben a részben Sunset Shimmer visszatér Equestriába, miután a mágikus naplója betelik. Magával hozza Starlight Gillmert is az élők világába. Eközben Juniper Montage egy mágikus tükörre bukkan.

My Little Pony: Equestria Girls: Filmvarázs - új különkiadás
19-én 08:46-kor (december 28-án a cseh Minimax magyar hangsávján már megvolt a szinkronos premier)

Az Equestria lányokat meghívják egy forgatásra. Hamarosan azonban különös dolgok történnek a stúdióban, amikor néhány kellék rejtélyes módon eltűnik.

Barbie és húgai: Az elveszett kutyusok (Barbie And Her Sisters In A Puppy Chase Adventure) - új film
4-én 08:00-kor

Barbie testvéreivel és imádnivaló kiskutyáikkal a mindig napos Hawaii táncversenyre utaznak, de szőrös kis barátaik időközben eltűnnek. Sietniük kell, hogy még a nagy verseny előtt megleljék őket.

DreamWorks-blokk új összeállítása
1-jétől minden nap 19:00-22:00 között

19:00 Dínószakik
19:25 Mr. Peabody és Sherman show
19:50 Turbó Spuri
20:15 Croodék - A fény kora
20:40 Éljen Julien király!
21:05 Csizmás, a kandúr kalandjai

Filmek
- minden nap 08:00-kor, ismétlés másnap 16:00-kor
- hétvégén 22:00-kor kedvenc filmek

Forrás: AMC