MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax januári újdonságai

2018 januárjától 24 órában sugároz a Minimax, de nem ez az egyetlen újdonság amivel az új évet nyitják. Rögtön az első napon két vadonatúj DreamWorks-sorozatot mutatnak be, illetve később új évadot is bemutatnak. További egy új sorozat érkezik két film társaságában és rég nem látott filmek is műsorra kerülnek.

Turbó Spuri - új sorozat, 1. évad
1-jétől minden nap 20:00-kor

A híres Indy 500 a világ három legnagyobb versenyének egyike. Turbo, a csiga, mióta egy szörnyű balesetet követően egy autó motorjában ébredt, szuper sebességre tett szert. Azóta verhetetlen ezen a versenyen. Most azonban újabb kihívói akadtak, akik a címére pályáznak.

Croodék – A fény kora - új sorozat, 1-2. évad
1-jétől minden nap 20:30-kor

Az őskori őscsalád, Croodék visszatérnek a képernyőre! Tarts velük Te is és fedezd fel a világot a
fergeteges hatosfogattal.

Csizmás, a kandúr kalandjai - 3-4. évad
26-ától minden nap 18:30-kor

A világ legismertebb és legkedveltebb macskája visszatér, hogy megóvja San Lorenzo védtelen polgárait a gaztevőktől. Céljától senki nem tántoríthatja el és semmi sem állhat az útjába… csak a szőrcsomó! A szőrcsomó igen.

H2O: Vízcseppből varázslat - új sorozat, 1-2. évad
6-ától minden nap 17:30-kor

Három elválaszthatatlan barátnő különös vízalatti kalandjait ismerhetjük meg. A víz alatt egy teljesen új világ nyílik meg számukra, ahol ők maguk is varázslatos sellővé változnak. Barátságukat a képességüket övező titok teszi még szorosabbá.

Sam, a tűzoltó - Marslakó riadó - új film
1-jén 08:00-kor

Buck Douglas, a híres UFO vadász Körmöspálcásra látogat, ahol a helyiekkel együtt erednek az idegenek nyomába.

Enchantimals – Új otthon - új film
26-án 08:00-kor

Ezek a szeretni való fiatal lányok különleges baráti kapcsolatot ápolnak kiskedvenceikkel, akikkel több közös vonásuk is van. Varázslatos világ az otthonuk, amelynek minden apró szeglete kacagtató élményeket és sok-sok kalandot tartogat! A barátság erejével itt bármi megtörténhet!

Pettson és Findusz - a 4 tévéfilm újra képernyőn!
8-ától minden hétfőn 08:00-kor

Pettson, a gazda kis farmján él, műveli a földjét, gondozza állatait. Az állatok közül is leghűségesebb társa Findus, szeretett macskája, aki sok örömet okoz, akivel sok-sok érdekes kalandot élhetnek át, és aki természetesen pajkosságával sokszor bosszantja is a kedves gazdát.

Forrás: AMC