MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Cartoon Network januári újdonságai

Elhoztuk a 2018-as év első havának újdonságait, ezúttal a Cartoon Network-ét. Fontos változás is életbe lép a csatornán!


Évekkel ezelőtt elhagyta már azt a rossz szokását a Cartoon Network, hogy januárban nem mutat premiert - vagy csak minimális mennyiségű adagot. 2018 januárjában több sorozat is vadonatúj epizódokkal folytatódik, és még egy újat is bemutat, mely pár hónapja még idénre volt tervezve.

Ahogyan azt pár napja Facebook-oldalunkon jeleztük, január 6-án folytatódik a csatorna anime sorozata, a Yo-kai őrzők. A 76 részes első évaddal rendelkező sorozatból még hátra van 12 rész, így a hétvégente sugárzott epizódok valamikor február közepén érhetnek véget. Az időpont továbbra is 13:40 lesz. Folytatódik a Medvetesók 3. évada, mely továbbra is a civilizálódni vágyó medvék mindennapjait követi. Mi őket január 8-tól hétköznap 15:15-ös kezdési időpontban követhetjük.

Január 20-tól szombatonként 09:00-kor lesz látható a The Amazing Tour of Elmore, melyben Elmore különböző helyeihez kapcsolódó epizódokat láthatunk egymás után. Lesznek suli témájúak, pláza témájúak, Larry témájúak és egyebek. A szombati összeállítások vasárnap 16:00-kor kerülnek megismétlésre.

Január 22-én két újdonság is lesz a csatornán. Mindkettő hétköznap lesz látható. Folytatódik a Bűvös varázskardok 1. évada 16:35-kor, melyet az Ivandoe című új sorozat vezet fel. A 10 részes sorozat 2 perces epizódokkal bír.

Újdonságok terén ennyi, viszont lesz egy nagyon fontos változás a csatorna életében. A 2010-es arculatváltás óta műsoron levő Cartoon Toon Toon műsorblokk 2018 január elsejétől megszűnik. A csatorna nem kívánja pótolni, helyette 1-1 óra Tini titánok, harcra fel! és Derült égből fasírt kerül képernyőre. Az éjszakai sávból kikerül a Robotboy, helyette Gumball csodálatos világát sugároz a csatorna.

Folytatódó újdonságok: Derült égből fasírt, Transformers: Robots in Disguise, Justice League Action