MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Cartoon Network decemberi újdonságai

Hamarosan itt az év vége, nézzük mit kínál az utolsó hónapra a Cartoon Network.

Az előző évekhez hasonlóan a decemberi időszak ismét dúskálni fog a maratonokból, visszatér ugyanis a Téli maratonok. A karácsonyt megelőző adventi vasárnapokon délelőtt és délután kerül adásba, illetve a téli szünetben naponta. Idén is a legtöbb sorozat műsorra kerül, úgy mint a Gumball csodálatos világa, Tini titánok, harcra fel!, Kalandra fel!, Nagyfater bátyó, Pindúr pandúrok és a többiek.

Az új epizódok sorát előbb a Derült égből fasírt nyitja december 4-én. A sorozat hétköznap 17:40-kor lesz látható premierekkel, pár héttel később pedig a Boomerang is műsorra tűzi ezeket a részeket, ám ők duplázva, így hamar utolérik az anyacsatornát. December 9-én Tini titánok, harcra fel! és Pindúr pandúrok maratonnal indítja a napot a Cartoon Network, délután 14:30-kor pedig Justice League Action új részeket küld adásba a rajzfilmcsatorna. Az új részekre szombatonként kell számítani.

A két nappal korábbi mini maraton pedig nem hiába kerül megrendezésre, ugyanis 11-étől érkeznek a Pindúr pandúrok legújabb epizódjai, köztük a szeptemberben elhalasztottak is. Hétköznap 15:15-kor lesznek adásban. 16-án 09:00-kor egy új dupla Ben 10-epizód is műsorra kerül. Jön a 11. idegen, melyet néhány korábbi epizód követ, így egy újabb maraton szemtanúi lehetünk. Ez a Ben 10: Az új idegen címet viseli.

Folytatódó újdonságok: OK K.O.! Legyünk hősök!, Tini titánok, harcra fel!, Gumball csodálatos világa, Transformers: Robots in Disguise.