MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Cartoon Network novemberi újdonságai

Egy vadonatúj sorozat mellett több folytatódó sorozattal készül novemberre a Cartoon Network.

Novemberre is több újdonsággal készül a Cartoon Network. Például rögtön hónap elején elindítják legújabb sorozatukat, az OK K.O.! Legyünk hősök! címűt, melyet szeptember óta a sorozat kisfilmjei vezetnek fel. A normális hosszúságú széria november 6-tól hétköznap 16:10-kor lesz látható. Egy nappal korábban pedig új részekkel folytatódik a DC Super Hero Girls - Tini szuperhősök 2. évada. Start 16:00-kor.

November 11-én a Transformers: Robots in Disguise 3. évada is új epizódokkal jelentkezik a már megszokott 14:05-s kezdéssel. Ezt követően november 13-tól hétköznap 15:15-kor kerül leadásra Pukkancs története a Pindúr pandúrok ötrészes különkiadásában, melynek első két részét már októberben leadták. November 20-án pedig egy újabb évadfolytatásra kerül sor. Ekkortól folytatódik ugyanis a Gumball csodálatos világa 5. évada, melyből a tervek szerint az összes hátralevő epizód leadásra kerül. Az epizódok hétköznap 17:10-kor lesznek láthatóak.

November 25-én a Tini titánok, harcra fel!: Felragyog az éj című 4 részes különkiadás szem- és fültanúi lehetünk, ugyanis 09:00-kor ezt is bemutatja a Cartoon Network. Ez az esemény pedig egy újabb adag epizódot hoz magával, 27-én 14:20-kor folytatódik a sorozat.

Folytatódó újdonságok: Ben 10, Bűvös varázskardok-minizódok