MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

Az Utódok 2 szinkronhangjai

Hamarosan itt a bemutató, nézzük a szinkronhangokat.

Aki látta már a film szinkronos előzetesét - miért ne látta volna, hisz' a Disney minden szünetben leadja -, az nem lepődik meg a film stáblistáján. Tehát a főbb szereplők hangjai mind visszatértek a folytatásra, de még a mellékkarakterek is ismerős hangon szólalnak meg. A nagy kérdés sokáig az volt, hogy ki lesz a főellenség hangja. Az Umát alakító China Anne McClain a nézőknek ismerős lehet a Zsenipalánták című sorozatban vagy a Csináld magad szuper pasi filmben. Előbbiben Kardos Lili, utóbbiban Lamboni Anna szólaltatta meg. Ezúttal viszont Csifó Dorinára esett a választás. Két segítőjének, Harry-nek és Gilnek Ágoston Péter, illetve Figeczky Bence lettek a magyar hangok. Utóbbi egy feltörekvő név a szinkron világában, így érdemes lehet odafigyelni rá, hamarosan akár több műsorban is hallhatjuk.


Az Utódok 2. az első rész eseményei után fél évvel játszódik. Habár úgy tűnik, hogy teljesen hozzászoktak az új körülményekhez Auradonban, Mal bűbájokhoz folyamodik, hogy be tudjon illeszkedni, és hiányolja a régi, komiszabb és izgalmasabb életét. Úgy dönt, hogy visszatér az Elveszettek Szigetére, Ben és a csapat pedig követik őt. Mal ellensége, Uma (Ursula lánya) a lány távollétében kikiáltotta magát az Elveszettek Szigetének királynőjévé, és a csapatnak meg kell küzdenie vele és kalózbandájával annak érdekében, hogy megmentsék Ben életét, és biztosítsák Auradon biztonságát.

Magyar hangok:

Mal - Bogdányi Titanilla
Evie - Kardos Eszter
Jay - Baráth István
Carlos - Bogdán Gergő
Ben - Czető Roland
Főcím - Endrédi Máté
Uma - Csifó Dorina
Harry - Ágoston Péter
Gil - Figeczky Bence
Ursula - Halász Aranka
Haver - Szokol Péter
Belle - Hámori Eszter
Szörnyeteg - Szabó Sipos Barnabás
Doug - Márkus Sándor
Jane - Laudon Andrea
Lonnie - Lamboni Anna
Chad - Szatory Dávid
Dizzy - Pál Zsófia Kira
Tündérkeresztanya - Kéméndiné Sallai Nóra
Nagyi - Rátonyi Hajni
Lumiere - Rosta Sándor

További magyar hangok: Mezei Kitty, Szentirmai Zsolt, Hám Bertalan, Oroszi Tamás, Erdős Borcsa, Szabó Andor, Illésy Éva, Pintér Mónika, Sági Tímea, Galiotti Barbara, Juhász Zoltán, Sörös Miklós, Bessenyei Emma, Laurinyecz Réka, Szűcs Péter Pál, Molnár Judit, Fekete Réka-Thália, Vági Viktória, Fehérváry Márton, Markovics Tamás

Az Utódok 2 premierje szeptember 9-én lesz 12:30-kor a Disney Csatornán, ismétlés aznap 19:00-kor, másnap 07:30-kor, 15:00-kor és 21:00-kor. Szeptemberben további ismétlésekre is sor kerül.

Adatok forrása: Disney