MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

Az OK K.O.! Legyünk hősök! szinkronhangjai

Elindult a Cartoon Network új sorozata, mutatjuk a magyar hangokat.

A Cartoon Network legújabb sorozata, az OK K.O.! Legyünk hősök! K.O.! kalandjait követi, aki megtanulja, mit jelent igazi hősnek lenni. A központi helyszín, a „Lakewood Plaza” az a hely, ahol a hősök vásárolnak, és ahol K.O. és a barátai lógnak. A sorozat reflektál a mai gyerekek tartalomfogyasztási szokásaira és remekül magába építi a videojátékok elemeit: a hősök szinteket tudnak lépni, akárcsak egy videojátékban. Talán meg tudják állítani Lord Boxmant, akinek terve, hogy lerombolja a plázát. Az OK K.O.!-t egyedi animáció, amelyet színes karakterek és változatos történet jellemez.

A sorozat magyar változata már abból a szempontból ígéretes, hogy nem az úgynevezett sablon összeállítás született. K.O. magyar hangja pl., vagyis Csiby Gergely egy kiugrási pontot kapott ezzel a sorozattal, korábban ugyanis többnyire további magyar hangként volt hallható mozifilmekben. A további szerepekben is változatos hangok kaptak szerepet. Nézzétek csak:

K.O. - Csiby Gergely
Enid - Gyöngy Zsuzsa
Rad - Rada Bálint
Főcím - Endrédi Máté
Dynamite – Solecki Janka
Carol - Zakariás Éva
Dendy - Andrusko Marcella
Judy - Mics Ildikó
Mr. Gar - Tóth Zoltán
Lord Kocka - Háda János

Magyar szöveg: Hanák János
Hangmérnök: Policza Imre
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Újréti Zsuzsa
Szinkronrendező: Aprics László
Produkciós vezető: Varga Fruzsina

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

Az OK K.O.! Legyünk hősök! szeptember 25-től minden hétköznap 16:10-től látható a minizódokkal, vagyis a 0. évaddal, novembertől pedig a teljes sorozat is látható lesz a Cartoon Network-ön.

Adatok forrása: SDI Media