MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Cartoon Network októberi újdonságai

A többnyire a Halloweenről híres hónapban is több premierrel készül a Cartoon Network, a hónap végi eseményre is készül.


Facebook-oldalunkat érdemes követni, időnként exkluzív hírekkel szoktunk jelentkezni ott. Például először ott adtunk hírt a Clarence 3. évados magyar premierdátumáról. Az új szezon október 2-ától hétköznap 18:40-kor lesz látható a Cartoon Network-ön.

Ezt követően bár két hétig nem indul új premier, a korábban megkezdett évadok - Derült égből fasírt, Steven Universe - folyamatosan képernyőn lesznek, így nem kell aggódnunk az újdonságok miatt. Október 16-án folytatódik a Bűvös varázskardok 1. évada. Hétköznap 16:40-kor lesznek láthatóak a premier epizódok, közvetlenül előtte pedig új minizódokat tűz képernyőre a csatorna. Október 21-én 09:00-kor Ben 10: Átváltozások címen maratont tart a csatorna Ben 10-epizódokból. Mindennek pedig oka is van: 23-án indul ugyanis a Ben 10 2. évada. Az új részek ezúttal is hétköznap 18:10-kor kerülnek műsorra.

A rémisztően ijesztő Gumball maraton elnevezésű maraton október 28-án 15:30-kor kerül műsorra, melyben a Gumball csodálatos világa 5. évadának záró epizódja (The Puppets) is leadásra kerül. Végezetül pedig említsük meg, hogy idén október 31-én is lesz Halloween Cartoon Network módra. 06:00-kor indul a rémisztgetés, melynek keretében a Parkműsor: Rémtörténetek a parkból VI premierje is leadásra kerül.

Folytatódó újdonságok: Yo-kai őrzők, Justice League Action, Derült égből fasírt, Steven Universe, OK K.O.! Legyünk hősök!.