MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Cartoon Network szeptemberi újdonságai

Nem csak a Disney Csatorna, hanem a Cartoon Network is megtolja az idei őszt! És a Boomerang is! Csak legyen mindegyikre időnk.

A hónapot a Pindúr pandúrok új részei nyitják szeptember 4-én 5-én 15:15-kor illetve a Boomerangtól átvett The Happos Family, mely 4-étől hétköznaponként 12:15-től lesz látható. Mindkét sorozat hétköznaponként jelentkezik új részekkel. Szeptember 10-én a CN Mozi keretében csatornapremierként bemutatkozik a Tom és Jerry és Sherlock Holmes című film.

Gumball csodálatos világába szeptemberben újra betekinthetünk, mikor 11-étől jönnek az új részek. Hétköznap 17:05-kor érdemes a csatornára kapcsolni a premier részekért. 16-án 08:10-10:25 között egy mini Ninjago-maratont is tart a csatorna a mozikba érkező A Lego Ninjago Film bemutatója alkalmából.

Szeptember 18-án egy új sorozat is bemutatkozik. A Derült égből fasírt az azonos című film alapján készült, mely hétköznap 17:40-kor lesz látható. A sorozat különleges módon a Boomerangon is látható lesz, szintén ettől a naptól.

Szeptember 24-én egy új különkiadás is bemutatásra kerül a DC szuperhőseivel, ezúttal Lego-formában. A Lego DC Super Hero Girls: Galactic Wonder az említett napon 16:00-kor mutatkozik be, melyet a Lego DC Super Hero Girls új sorozat epizódjai követnek.

Szeptember utolsó hetén két nagyobb premier is lesz. Először az OK K.O.! Legyünk hősök! című sorozat minizódjai mutatkoznak be, mielőtt a teljes sorozat megérkezik az ősz folyamán. A rövid részek 25-től minden hétköznap 16:10-kor lesz látható. Végezetül pedig a Steven Universe 4. évada mutatkozik be szintén 25-én 21 órás kezdési időpontban. A sorozat talán már nem prioritás a csatorna számára, ezért lehet ilyen késői időpontban.

Szeptemberben különleges műsorral készül szombatonként a Cartoon Network Mozi. A 16:00-kor jelentkező műsorblokk A nagy Cartoon Network-show eddigi részeit vetítik le 9-étől 30-ig az elített napokon. A műsor mellett a kapcsolódó sorozatok egyes részeit is leadják.

Végezetül pedig nézzétek meg a Cartoon Network szeptemberi újdonságait videós formában:


Szeptemberben új részekkel folytatódik még: Nagyfater bátyó, Yo-kai őrzők, Justice League Action