MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax júliusi újdonságai

Nyárhoz képest rengeteg újdonsággal jön júliusban a Minimax! Egy országos premiersorozat mellett a közönségkedvenc Mia és én is folytatódik, továbbá rengeteg új film is bemutatkozik, a legtöbb itt lesz először látható a tévében.

Ranger Rob - új sorozat
20-tól minden nap 18:30-kor dupla résszel

Állandóan sürög-forog, kíváncsi és akkora, mint egy hüvelyk. Ő nem más, mint Ranger Rob, aki hűséges társával Chipperrel, a terepjáróval fedezi fel a Big Sky Park-ban található 100 m magas óriás krátert. Kihagyhatatlan szabadtéri foglalkozás, tarts vele te is!

Mia és én - új részek, 3. évad
27-től minden nap 17:45-kor

Mia rettenetesen meg van szeppenve: nagypapájától igazán különleges ajándékot kapott közelgő születésnapjára! Nyári vakációját egy lovas farmon tölti, fent a Tiroli hegyekben. Micsoda izgalmak! A lovak gondozásához és a lovagláshoz egy kis csapat segít neki! Szóval, Mia nagypapája elviszi unokáját az állomásra, amely egyenesen a hegyekbe repíti majd őt, s téged is vele együtt!

Lego Elves - új sorozat, csatornapremier
22-től hétvégén 11:00-kor

Emily Jones nagymamájától egy amulettet örököl, ami egy párhuzamos világba röpíti. Itt különös manókkal sikerül barátságot kötnie, akik fondorlatos kalandokon keresztül segítik Emily hazajutását. Barátságuk azonban ezzel nem ér véget.

Angry Birds-sorozatok
június 19-től minden nap 11:00-kor

Találd ki, miért is olyan dühösek ezek a madarak?! S vajon mi történik, ha egy csapat vidám, repülni nem tudó madár közé különleges, zöld színű malacok csapódnak? Három izgága figura: Red, Chuck és Bomb indul felderítő útra.

Légy a Holdon - új film, csatornapremier
7-én 08:00-kor

Nat, I.Q. és Scooter egész napokat azzal töltenek el, hogy megoldást keressenek egy apró, de kényes problémára. El akarnak jutni a Holdra. Jól jönne egy szerkezet, amely az űrbe repíti őket, csakhogy ez nem olyan egyszerű, mint gondolták. Mikor már kezdenek megbékélni a gondolattal, hogy sohasem fognak sétálni a Holdon, hogy mindig csak a Földről figyelhetik az égitestet. Véletlenül megtudják, hogy az elkövetkező néhány napban a NASA útnak indít egy űrhajót, amelynek a legénysége hivatott megtenni az első lépéseket a Holdon. Ez az információ a három barát számára felbecsülhetetlen értékkel bír, habozás nélkül ki kell használniuk a kínálkozó lehetőséget. Ki kell találniuk a lehető legjobb tervet, bármi áron. Megegyeznek, hogy a legegyszerűbb utat választják, és egyszerűen berepülnek az Apollo 11 fedélzetére, a részleteket pedig majd később pontosítják.

Dínó kaland - új film
13-án 08:00-kor

Három jó barát a játék hevében aktivál egy időgépet, ami visszaröpíti őket a dinoszauruszok korába. A tojás formájú időkapszulából kilépve egy T-Rex-szel találják szembe magukat. Az őslény megvan róla győződve, hogy a három gyerek az ő kicsinye, ezért mindent elkövet, hogy megvédje őket a rájuk leselkedő többi dínótól.

Kókusz Kokó, a kis sárkány - új film
14-én 08:00-kor

Nagy izgalomban Kókusz falva: ellopták a kis közösség nagy kincsét. Kókusz Kokó felkerekedik, hogy visszaszerezze azt, bizonyítva ezzel rátermettségét barátai és családja előtt.

Hópihe - új film
20-án 08:00-kor

Hópihe tudja, hogy milyen érzés másnak lenni: születése óta ő az egyetlen, aki hófehér bundájával kitűnik a többi gorilla közül. Bár a barcelonai állatkert lakójaként ő a legkedveltebb látványosság, és minden kisgyerek csak őt szeretné látni, a többi gorilla mégsem érti, hogy mit esznek rajta az emberek, és miért is annyira különleges ez a velük együtt élő fura szerzet. De Hópihét nem olyan fából faragták, hogy csak úgy lenyelje az őt érő támadásokat. Nagy tervei vannak. Barátaival, a vörös panda testében reinkarnálódott buddhista fekete párduccal, Ailurral, és egy csupaszív kislánnyal, Paulával a hatalmas erejű boszorkányhoz készülődik, annak reményében, hogy ő is olyan normális gorilla lehet, mint a társai az állatkertben.

Breki, a békakirályfi - új film
21-én 08:00-kor

A legnagyobb utazások olykor egy apró ugrással kezdődnek. Breki, a kis béka, nem szeret ugrálni és a vizet sem szívleli. Ahhoz, hogy megtalálja helyét a világban, barátjával, a repülő mókuslánnyal belevetik magukat az Amazonas dzsungelébe. Útjuk során megannyi érdekes és olykor furcsa állattal találkoznak, a dzsungel mélye pedig számos kalandot tartogat számukra.

Irány a bárka! - új film
27-én 08:00-kor

Hamarosan az egész vidéket elönti az ár, így az állatok Noé bárkáján húzzák meg magukat, ám Dave és fia, Fancsi nem kapnak meghívást a hajóra. Egy furfangos csel által sikerülne feljutniuk, ám Fancsi lemarad a többiektől, és így egy óriási kaland veszi kezdetét.

Forrás: AMC