MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Cartoon Network júliusi újdonságai

Nincs pihenő a CN nyarában, sorra jönnek a premierek!

Vegyük szépen sorba a premiereket, aztán beszélhetünk a a hónap eseményeiről. Július 3-án folytatódik a pár hónapja indult új sorozat, a Bűvös varázskardok. A széria hétköznap 16:35-kor kerül adásba, ezúttal 8 epizódot láthatunk Vambre és Prohyas kalandjaiból. Július 15-én és 16-án 17:50-től egészen 21:00-ig mini Parkműsor maratonnal kedveskedik a csatorna. Mindezt azért teszi, mert 17-től folytatódik a 8. évad a hátralevő epizódokkal. A sorozat új időpontban, este 20:30-kor lesz látható. A finálé a tervek szerint augusztus 3-án kerül képernyőre.

Július 21-én ér véget a Tini titánok, harcra fel! Kérdezz-Felelek, s ennek váltásaként érkezik 24-től a nyári Kalandra fel!-maraton. Kezdésként pedig levetítik a sorozat új minisztoriját, az Elements (magyar cím hamarosan) címűt. 24-én 07:20-kor lesz látható mind a 8 epizód, ismétlés aznap 12:20-kor és 18:55-kor. Végezetül pedig 31-én indul a Medvetesók 3. évada, benne a kimaradt 2. évados epizódokkal.

A premierek mellett idén júliusban is a nézők dönthetnek a Cartoon Network műsoráról. 2-ától minden vasárnap 09:00-10:50 között lesz a Szavazz és tévézz nevű blokk, ahol az online szavazás során nyertes sorozat epizódjai kerülnek levetítésre. Minden hétvégén más-más téma lesz, így választhatunk szuperhősös, menő vagy barátság témájú sorozatok közül is.

Júliusban folytatódik még: Ben 10, Sárkányok: Irány az ismeretlen!, Maraton Mix.