MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Bunsen, a bestia szinkronhangjai

Butch Hartman, a Tündéri keresztszülők atyja idén tavasszal új sorozattal rukkolt elő, s alig pár hónappal később pedig el is jut hozzánk. Leleplezzük a szinkronhangokat!

A Bunsen, a bestia Bunsen és Mikey, két jó bartát sztoriját meséli el, akik végtelen mulatságra és kalandra indulnak a városukban. S néha dimenziókon keresztül. Bunsen különleges lény. Ő ugyanis az első szörny, aki az emberek iskolájába járhat tanulni. A kis szörny nyomást is érez emiatt, hiszen most bebizonyíthatja a világnak, hogy a szörnyek és az emberek igen is tudnak együtt élni. Mikey segítségével Bunsen megtanul jó néhány emberi feladatot elvégezni, mint például házi feladatot megcsinálni, fagyit enni vagy buszon utazni. Mikey pedig Bunsen által megismerkedik a szörnyvilággal és annak lakóival.

Bunsen magyar hangja egy Jászai Mari-díjas színész lett, aki az utóbbi években több SDI-os munkában is részt vett. Ő volt Wander hangja, Loopdidoo harmadik magyar hangjaként is hallhattuk nemrég, de a Zhu Zhu-ban is főszerepet kapott. Hű barátját pedig minden bizonnyal senkinek sem kell bemutatni. Molnár Levente megannyi munkában részt vett már, nem ma indult a pályája. Utóbbi években ő volt Pókember, Ügyifogyi, Marty zebra vagy Tsubasa. A magyar változat tehát adott, a sorozat a Nickelodeon-on lesz látható.


Bunsen - Járai Máté
Mikey - Molnár Levente
Amanda - Berkes Boglárka
Miss Flap - Andresz Kati
Darcy - Lamboni Anna
Sophie - Pekár Adrienn
Főcím - Endrédi Máté
Főcímdal - Posta Victor
Beverly - Szabó Luca
Bunsen apja - Bognár Tamás
Bunsen anyja - Agócs Judit
Bemondó - Barbinek Péter
Bob - Kassai Károly
Ken - Dózsa László
Cosmo - Markovics Tamás
Wanda - Náray Erika
Timmy - Stukovszky Tamás
Mr. Crocker - Fekete Zoltán
Timmy apja - Juhász György
Timmy anyja - Orosz Anna

Magyar szöveg: Csányi Zita
Dalszöveg: Császár Bíró Szabolcs
Hangmérnök és vágó: Erdélyi Imre
Gyártásvezető: Molnár Melinda
Zenei rendező: Posta Victor
Rendező: Járai Kíra
Produkciós vezető: Koleszár Emőke

A Bunsen, a bestia június 5-től hétköznap 15:25-kor látható a Nickelodeon-on.

Adatok forrása: Viacom