MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Milo Murphy törvénye c. sorozat szinkronhangjai

A Phineas és Ferb alkotóinak új sorozata május közepén a Disney Csatornán, idehaza is bemutatkozik. A cikkből megtudhatjátok a szinkronhangokat.

A Milo Murphy törvénye a 13 éves Milo Murphy kalandos és humoros történeteit követi végig, aki a sztori szerint a Murphy törvényét megalkotó mérnök későbbi leszármazottja. Milo maga Murphy törvénye, mely szerint "ami elromolhat, az el is romlik". Szerencsére mindenre felkészült, a hátizsákjában minden eshetőségre van megoldása, mellesleg két legjobb barátja, Melissa és Zack is segítségére van. Együtt bármire képesek és a végeláthatatlan optimizmusukkal a katasztrófát kalanddá alakítják.

A Disney Csatorna platformjait követők már tudhatják egy ideje, hogy kik által szólalnak majd meg a szereplők, hiszen a különböző promóciós anyagok már lerántották a leplet a szereplőkről és azok hangjairól. Ettől függetlenül elmondhatjuk, hogy a Szabó Máté - Csuha Bori - Gacsal Ádám trió tökéletesnek tűnik a szerepekre, sőt a mellékszerepekben is kiváló színészekkel találkozhat a fülünk.





Innen már tudjátok mi jön. A folytatásban a sorozat szinkronhangjai olvashatók.

Milo - Szabó Máté
Melissa - Csuha Borbála
Zack - Gacsal Ádám
Bemondó - Endrédi Máté
Főcímdal - Szabó Máté
Martin - Seder Gábor
Brigette - Ősi Ildikó
Sara - Bogdányi Titanilla
Dakota - Petridisz Hrisztosz
Amanda - Kardos Eszter
Bradley - Pálmai Szabolcs
Mort - Baráth István
Chad - Bogdán Gergő
Elliot - Karácsonyi Zoltán
Milder igazgató - Réti Szilvia
Mitchell - Faragó András
Mrs. Murawski - Farkasinszky Edit
Ms. White - Zsurzs Kati
Dr. Underwood - Gruber Zita
Kris - Tamási Nikolett
Wally - Kilin Bertalan
Scott - Kossuth Gábor
Dr. Zone - Pál Tamás
Dr. Zone (Ének) - Magyar Bálint

További magyar hangok: Péter Richárd, Hermann Lilla, Elek Ferenc, Bolla Róbert, Hegedüs Miklós, Fehér Péter, Gyarmati Laura, Várkonyi András, Pusztaszeri Kornél, Szokol Péter, Maday Gábor, Moser Károly, Orosz Gergely, Molnár Kristóf, Fehérváry Márton, Szabó Andor, Sörös Miklós, Németh Attila István, Illésy Éva, Mohácsi Nóra, Vámos Mónika, Galiotti Barbara, Faragó József, Bíró Szabolcs, Csere Ágnes, Szerekován János, Barát Attila, Fellegi Lénárd, Posta Victor, Nagy Dániel Viktor, Sági Tímea, Nikodém Gerda, Szentirmai Zsolt, Juhász Levente, Joó Gábor

Magyar szöveg: Borsiczky Péter
Dalszöveg: Szente Vajk
Szinkronrendező: Faragó József
Zenei rendező: Posta Victor

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

A Milo Murphy törvénye május 13-tól hétvégente 11:00-kor látható új részekkel.

Adatok forrása: Disney