MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

Aktuális csízió-szinkron: a Megamax-változat

A Megamax elhozta a Cartoon Network által még évekkel ezelőtt félbehagyott sorozat eddig még magyarul nem látott részeit.

Utóbbi időben azt a csodálatos tendenciát élhetjük meg, hogy az elmúlt évek során a különböző csatornák által félbehagyott sorozatok egyre-sorra menekülnek meg egyik vagy másik csatornacsoportnak köszönhetően. Persze ehhez kellett a szomorúbb időszakok, de ezt most hanyagoljuk. Újabb széria menekült meg, ezúttal az AMC-nek és a Megamaxnak köszönhetjük, hogy lááthatjuk az Aktuális csízió folytatását.

Ahogy azt szokás, a folytatások szinkronjai próbálnak mindig a korábbi változatokhoz igazodni, s nem tett máshogy a Megamax által megrendelt 2. és 3. évad magyar változata sem. Kozma Attilának és a Subway Stúdiónak az új részekhez három hangot kellett lecserélni a korábbi stábból. Talmács Márta, Kováts Dani és Előd Botond napjainkban már nem, vagy csak nagyon ritkán szinkronizálnak, így a stúdió kényszerből cserélte le őket. Viszont a többi főszereplőnem megtudták tartani a hangjaikat, így a rajongók az új részek mellett ennek is örülhetnek.

Az egész szinkron hátulütője, hogy a korábban tisztességesen lefordított főcímdalt ezúttal elhagyták, így csak a dallam hallható.


A folytatásban az új részekhez készült magyar változat szinkronhang listáját olvashatjátok.

Rebecca - Hermann Lilla
Amanda - Berkes Boglárka
Noah - Ungvári Gergő
Wilder - Baráth István
Michael - Penke Bence
DJ - Dögei Éva
Mr. Shepard - Seder Gábor
Főcím - Zahorán Adrienn

További magyar hangok: Czető Ádám, Kozma Attila, Vári Attila, Pekár Adrienn, Koller Virág, Dohy Erika, Szű csAnna Viola, Kökényessy Ágnes, Mayer Szonja, Bolla Róbert, Várkonyi Andrea, Berkes Bence, Szilvási Dániel, Holl Nándor

Magyar szöveg: Csontos Judit, Fekete Zsuzsanna, Abonyi Tímea, Balázs Tünde
Hangmérnök: Johannisz Vilmos
Gyártásvezető: Terbócs Nóra
Szinkronrendező: Kozma Attila
Produkciós vezető: Kicska László

A szinkront a Megamax megbízásából a Subway Stúdió készítette.


"Mi a csízió, kisbarátom? - Megjelent a Csízió, a legújabb tinimagazin!" Újra! Vajon mit csinál egy csapat kamasz az iskola után? Császkál a városban, vagy bandázik a haverokkal? A jól ismert szereplők, a Csízió 5 fős tini szerkesztősége az élet különböző problémáit vetik papírra. Írnak a randizás nehézségeiről, szülői konfliktusokról, a titkok jelentőségéről és az első benyomás kérdéséről is.

Az Aktuális csízió premier részei április 19-től minden nap 10:00-kor és 19:00-kor látható a Megamax műsorán.

Forrás: AMC