A The Lodge című sorozat szinkronhangjai

A The Lodge című sorozat szinkronhangjai

2016 őszén mutatta be a brit Disney Csatorna az izraeli North Star című sorozat alapján készített The Lodge-t, most pedig alig fél évvel az eredeti évadzáró után hozzánk is megérkezik ez a zenével fűszerezett drámasorozat.

Skye visszatér gyerekkori nyaralásai helyszínére, az Észak-Írországban található hotelbe az apjával, hogy új életet kezdjen az édesanyja halála után. Ez egy festői, tavakkal, erdőkkel körbevett hotel, ami már generációk óta a család tulajdona. Még nagyobb jelentőséget tulajdonít neki az a tény, hogy Skye anyukája itt nőtt fel, és rengeteg emlék kötődik hozzá. Az új élet nem problémamentes, a főszereplőnek meg kell küzdenie a tinédzsergondokkal: többek között a beilleszkedéssel, ellenségekké vált barátokkal, egy szerelmi háromszöggel és egy rejtéllyel is szembesülnie kell, ami teljesen megváltoztatja az életét. A gondok ellenére Skye új színt visz az ott lakók életébe, illetve javul a kapcsolata a családjával, és új barátokra és kalandokra lel.


Az Alex és bandája Nicole-ja után Csifó Dorina újra egy néha visszahúzódó, aranyos, csendes, e mégis törekvő lányt szólaltat meg. Társai Czető Roland,Czető Zsanett és Gacsal Ádám lesznek, többnyire.

A folytatásban a sorozat szinkronhangjai tekinthetőek meg, alatta pedig két részlet a sorozat első részéből.

Skye - Csifó Dorina
Sean - Czető Roland
Ben - Baráth István
Danielle - Pekár Adrienn
Kaylee - Czető Zsanett
Noah - Joó Gábor
Josh - Gacsal Ádám
Főcím - Korbuly Péter
Olivia - Nádasi Veronika
Ethan - Ács Balázs
Gil - Juhász György
Bemondó - Bognár Tamás
Oz - Berkes Bence
Ella - Ősi Ildikó
Lori - Tamási Nikolett
Ed - Holl Nándor
Christina - Erdős Borcsa
Patrick - Kertész Péter
Kyle - Molnár Levente
Aaron - Markovics Tamás
Ana - Gulás Fanni
SJ - Epres Attila

Magyar szöveg: Stemler Ágnes
Hangmérnök: Policza Imre
Vágó: Wünsch Attila
Gyártásvezető: Németh Piroska
Szinkronrendező: Faragó József
Produkciós vezető: Máhr Rita

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.A The Lodge március 20-tól hétköznap 18:30-kor nézhető meg a Disney Csatornán. Évadzáró 31-én.

Adatok forrása: Disney