MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Cartoon Network márciusi újdonságai

Közönségkedvenc sorozatok új részeivel készül márciusra a Cartoon Network, illetve érkezik egy új sorozat is.

Eredetileg még tavalyra tervezték, majd idén február lett belőle, végül már januárban elindult a Bűvös varázskardok című sorozat a minizódokkal. A csatorna ígérete szerint pedig nem kell sokat várnunk a 11 perces részekkel operáló sorozatra, ugyanis március 6-án már be is mutatkozik Prohyas és Vambre teljes sorozata. Hétköznaponként 16:35-kor lesz látható. Első körben pedig 20 darab 11 perces részt vetít le a csatorna.

Új részekkel jön még Ben 10, méghozzá nevéhez hűen újabb 10 epizóddal. A premiereket 20-ától hétköznap 14:05-kor láthatjuk a Cartoon Network-ön.

Márciusban a Kalandra fel! is új részekkel jelentkezik. Kezdésnek 25-én délután 16:00-tól Finn eredete címmel megnézhetjük az Islands címre hallgató 8 részes minisorozatot, melyet a Marceline eredete (Stakes) ismétlése követ. Két nappal később pedig leadásra kerül a 7. évad záró epizódjai, másnap pedig bemutatkozik a 8. évad. 27-étől hétköznap 18:35-kor lesznek láthatóak az új epizódok.

Új filmként pedig 26-án új Scooby-Doo-film mutatkozik be. A 16:00-kor kezdődő film a Scooby-Doo! Rejtély a bajnokságon lesz.

Új részekkel folytatódik márciusban a Nexo Knights és a Nagyfater bátyó.