MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

Egy videojátékos majdnem mindenre jó kézikönyve: szinkronhangok

A Disney Csatorna bemutatta az igen hosszú címmel rendelkező új sorozatát, mi pedig a szinkronhangokkal ismertetünk meg benneteket.

Conor egy 15 éves videojátékos, aki egy menő egyéni bajnokságon vesz részt, de eltöri a hüvelykujját, így megtorpan a profi pályafutása. Kénytelen átlagos suliba járni, és átlagos dolgokat csinálni, és ez újdonság számára az addig megszokott életéhez képest. Miután az új haverjait arra próbálja felhasználni, hogy visszaszerezze egykori dicsőségét, rájön, hogy igaz barátságokra van szüksége ahhoz, hogy „szintet léphessen”. Elhatározza, hogy az lesz a legjobb, ha összefognak, és egy közös videojátékos csapatot alkotnak.

A sorozat főszereplője nem ismeretlen a Disney Csatorna nézőinek. Cameron Boyce főleg a Jessie-ből lehet ismerős, de főszereplő volt az Utódok című filmben, a Nagyfiúk 1-2.-ben is szerepelt és vendégszereplő a Kikiwaka táborban, a Jessie spin-offjában. Mindegyikben más volt a magyar hangja. A Jessie-ben Kilin Bertalan, a filmekben Bogdán Gergő, míg a Kikiwaka táborban ifj. Boldog Gábor. Ezúttal Penke Bence személyében már a negyedik hangját kapta Conor alakítója. A többiek magyar hangja sem lesz ismeretlen, Pekár Adrienn például újra egy picit butácska karaktert alakít. Lassan minden hasonló szerep őt találja meg.


A folytatásban ott vannak a magyar hangok részletesebben.

Conor - Penke Bence
Wendell - Bogdán Gergő
Franklin - ifj. Boldog Gábor
Ashley - Pekár Adrienn
Bemondó - Endrédi Máté
Stampy Cat, Doyle - Borbíró András
Mr. Spanks - Welker Gábor
Nordahl igazgatónő - Kocsis Mariann

További magyar hangok: Kokas Piroska, Kántor Kitty

Magyar szöveg: Varga Mariann
Vágó: Pilipár Éva
Hangmérnök: Policza Imre
Gyártásvezető: Németh Tamás
Szinkronrendező: Kiss Lajos
Produkciós vezető: Máhr Rita

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

Az Egy videojátékos majdnem mindenre jó kézikönyve új részei hétvégente 10:30-kor látható a Disney Csatornán.