MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

Én és a lovagom: sorozatajánló és szinkronhangok

A Boomerang új sorozatában a középkorba utazhatunk vissza, ahol a Narancs lovag mindennapi életébe kukkanthatunk bele. Sorozatajánló és szinkronhangok következnek a cikkben.

A kicsit ügyetlen Narancs Henry lovag mindig készen áll, hogy megmentse a királyságot. Az életét is képes adni érte. Bajtársai a saját fia, az okos Jimmy és a kissé fura hercegnő, Kat. Ő ugyanis a csillogó királyi rucik helyett páncélban szeret járni-kelni. Igazi fiús lány. Kat más mint a többi hercegnő. Ő nem várja meg míg kiszabadítják a sárkány fogságából vagy a toronyból, hanem leleményességét felhasználva megmenti saját magát.


Jimmy - Baráth István
Jimmy apja, Henry - Zámbori Soma
Katheryn - Tamási Nikolett
Lance - Előd Álmos
Kurt - Nagy Gereben
Rossz Jack - Schneider Zoltán
Katheryn anyja- Németh Kriszta
Lovag - Galbenisz Tomasz
Boszorkány - Sági Tímea
Főcímdal - Pál Tamás
Bemondó - Endrédi Máté

További magyar hangok: Sági Tímea, Menszátor Magdolna, Barbinek Péter, Dolmány Attila, Szalay Csongor, Barbinek Péter, Pálfay Péter, Bácskai János, Markovics Tamás, Berkes Bence, Kassai Károly

Magyar szöveg: Sík Laura
Hangmérnök: Böhm Gergely
Vágó: Wünsch Attila
Gyártásvezető: Molnár Melinda
Szinkronrendező: Járai Kíra
Produkciós vezető: Varga Fruzsina

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

A három főhős nem csak szórakozik, többször meg kell mutatniuk leleményességüket, bátorságukat, hűségüket és ravaszságukat. Az Én és a lovagom december 12-től hétköznap 18:40-kor látható a Boomerang műsorán.