MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Cartoon Network januári újdonságai

Közönségkedvenc sorozatok folytatásaival kezdi a 2017-es évet a Cartoon Network. Új sorozat is bemutatkozik.

Évekig a Cartoon Network nem készült semmilyen premierrel januárban, csak néhány maratonnal, összeállítással. Ez idén megváltozni látszott. És továbbra is annak látszik. Ahogy 2016. januárjában, úgy 2017. első havában is készül premierekkel, újdonságokkal a csatorna.

A hónap első napjaiban, egészen 8-áig képernyőn marad a Téli maratonok, az utolsó két napon újra egész napos maratonnal készülnek. Szintén első héten, 2-6 között déltuán 15:15 és 16:55 között Steven Universe különkiadás hét cím alatt a csatorna levetíti a széria eddigi (majdnem) összes epizódját. Ilyen is csak akkor szokott lenni, ha új epizódok érkeznek. És ez most sem lesz másképp. 9-én ugyanis folytatódik Steven és az Ékkövek kalandja, az új részek hétköznap 15:15-kor kerülnek képernyőre.

A bevezetőben említettünk egy új sorozatot is. Már többször említettük, hogy januárban jön az Igazság Ligája legújabb sorozata, a magyar címet nem kapó Justice League Action. Ezt a sorozatot 14-étől hétvégente 14:20-as kezdéssel vetíti majd a Cartoon Network.


Januárban nem csak az Igazság Ligája tér vissza, hanem a Pindúr Pandúrok és a Tini titánok is. Az új részeik alkalmából pedig még össze is fognak, hogy legyőzzék a gonoszt. A TTG vs PPG crossover epizód 21-én 07:10-kor debütál, melyet a két sorozat váltakozásából összeállított maraton követ Hősök kontra hősök cím alatt. A maraton 13:30-kor ér véget, ismétlés másnap 16:00-kor.

És nézzük melyik sorozat mikortól lesz látható az új epizódokkal. Igazából mindkettő 23-án debütál az új adaggal. A Tini titánok, harcra fel! új részei hétköznap 14:20-kor lesz képernyőn, míg a Pindúr Pandúroké rögtön ezután, 14:45-kor.

Új filmként január 29-én a Scooby-Doo!: Abrakadabra! mutatkozik be. A kezdés 16:00-kor lesz.

A végére pedig érdemes megjegyezni, hogy január 2-ától végleg kikerül a csatorna műsorrendjéből a Fantasztikus Négyes. Helyét a Robotboy veszi át.

Igazán izgalmas lesz a január a Cartoon Network-ön. 2017-et szuperhősökkel indíthatjuk, ha a csatornát választjuk.