MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Cartoon Network decemberi újdonságai

Lássuk hát, mivel készül a Cartoon Network az idei év utolsó 31 napjára.

Decemberre a csatornák többsége átvált lassú üzemmódra, a premierek száma pedig megcsappan. A CN valahol a középutat választja. Ebben a hónapban ugyanis többekközt két új évad érkezik a folytatódó újdonságok mellett.

Az új Ben 10 rajongóinak az októberi premier után nem sokat kell várniuk a folytatásra, december 5-től ugyanis tíz vadonatúj epizód érkezik hétköznap 14:25-ös kezdéssel. Ismétlés is lesz, méghozzá aznap 19:00-kor és másnap reggel 06:35-kor.

December 12-én folytatódik a Transformers: Robots in Disguise sorozat is. Kezdetnek leadják a második évadból kimaradt évadzáró epizódokat, majd rögtön folytatják is a rövidített 3. évaddal. Az új epizódok hétköznap 12:30-kor lesznek láthatóak. Ismétlés hétvégén 14:15-kor.

Egy héttel később pedig a DreamWorks Sárkányok-rajongóinak kedveskedik a csatorna. Jön ugyanis a Sárkányok: Irány az ismeretlen! 5. évada hétköznap 12:55-ös kezdéssel. De nem akárhogyan vetítik majd. Ugyanis négy nap alatt ledarálják az epizódok, méghozzá úgy, hogy naponta három epizódot vetítenek a fenti időpontban. Ennek értelmében csütörtökön már véget is ér a szezon. Sajnos ebből az adagból az évadzáró epizódot (Defenders of the Wing, Part 1) a csatorna kihagyja. Valószínűleg a két részesség miatt, hiszen az epizód lezárása csak a 6. évadban történik meg.

Új, premierfilmként érkezik a Scooby-Doo: Rejtély a bajnokságon december 3-án, 16:00-ás vetítéssel.

A november végén startoló Téli maratonok decemberben is folytatódik vasárnaponként, december 19-től pedig hétköznap rövidebb kiadásban is látható lesz 06:00-10:40 között. Vasárnap mellett ünnepnapokon is egész napos lesz a maraton, azaz 24-én, 25-én, 26-án és 31-én 06:00-21:00 között.


Egy másik maratonnal is készül a csatorna. Az év utolsó napjain felelevenít néhány klassz dolgot a 2016-os premierekből a csatorna. A Best of 2016 december 27-30 között 18:05-21:00 között újra levetítésre kerül a Nagyfater Universe, a Marceline eredete, a Darwin eredete és a Szupermenő szupererő.

Végezetül pedig nézzük a folytatódó újdonságok: Medvetesók 2. évad, Clarence 2. évad.