MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Cartoon Network novemberi újdonságai

Novemberben is folytatódik a Cartoon Network idei évére jellemző premiergazag kínálat.

Novemberben három sorozát folytatja a csatorna, nem feledkezve meg az októberről átcsúszó új részekről sem. November 12.-én 12:50-16:00 között Ne nevezz királylánynak! maratont tart a CN, hogy aztán 14.-étől érkezhessenek a Pindúr pandúrok legújabb részei is. Ezeket hétköznap 14:55-kor vetítik majd. Új film is érkezik 19-én.: a Tom és Jerry: Az óriás kaland 16:00-kor lesz látható.

A következő két hétben további két új évaddal jelentkezik a rajzfilmadó. 21-én 17:15 órai kezdettel mutatkozik be a Clarence 2. évada. Jó szokás szerint ezt is hétköznap követheti a közönség.

28-án 16:50-kor pedig jön a Medvetesók második évada. Mondani sem kell, hogy a folytatás is ebben az időpontban érkezik majd.

A novemberi kínálatból meg kell még említeni, hogy 5.-én 16:00-kor egy afféle minimaraton keretében levetítésre kerül több epizód is az új Ben 10-ből.

November 26-ra, 16:00-tól újra betervezték a Királyok hétköznapjait. Ez két dolgot jelenthet: addig vagy megtörténik a premier vagy aznap lesz a premier. Hacsak nem halasztanak időközben újra.

Idén újra lesz Téli maratonok Advent vasárnapjain. 27.-étől az egész vasárnap egy-egy sorozatnak lesz szentelve. A sort a Medvetesók nyitja.


És akkor nézzük milyen apróságokat rejteget a novemberi műsor. 5.-étől újra látható lesz a Transformers: Robots in Disguise. Hétköznap 12:30-kor, hétvégén pedig 14:15-kor kerül képernyőre. 7-11 között pedig újra lesz Cartoon Toon Toon XL. A novemberi műsorból teljesen kikerül a Zöldfülűek bevetésen.

Az októberi kínálatból átcsúszó premierek közül új részekkel folytatódik a Ben 10, az Angelo rulez és a Kalandra fel!.

Ez tehát a csatorna novemberi kínálata. A véleményeteket alább, a kommentszekcióban mondhatjátok el.