MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Ben 10 reboot szinkronhangjai

Hétfőn mutatkozik be a rebootolt Ben 10 a Cartoon Network-ön. Új sorozathoz új szinkronhangok is párosulnak. Íme az 5. széria magyar hangjai.

Kinek kel vajon bemutatni Ben Tennysont és az idegenekké átváltoztató kütyüjét, az Omnitrixet? Valószínűleg senkinek. Hiszen mindenki tudja a sztorit, miszerint egy nyári éjszaká Ben megtalálja az űrből lepottyanó idegen szerkezetet, amivel képes lesz tíz különböző idegenné átváltozni. Az órának is nevezett tárggyal, Max nagyapjával és Gwen kuzinjával a nyári kirándulásuk során azon vannak, hogy megmentsék a világot a különböző fenyegetésektől. Ugye, hogy mindenki ismeri a bevezetőt? :)

Szóval a szinkronhangok... A Pindúr pandúrok rebootjához hasonlóan ez a sorozat sem úszhatta meg a múlt figyelmen kívül hagyását. Hiszen a tíz idegennek és a három főszereplőnek új hangokat kellett keresni, ahogyan azt egy új sorozatnál illik. Ennek pedig eleget is tett a szinkront készítő SDI Media Hungary. És ha el tudunk tekinteni az előző szinkronváltozatoktól, akkor azt vehetjük észre, hogy nem is rossz ez az új változat. Csupán szokni kell, de ez a népszerű és profi szinkronhangok miatt gyorsan meg is fog történni.

Ben - ifj. Boldog Gábor
Gwen - Csifó Dorina
Max nagyapa - Várkonyi András
Csupakéz - Faragó András
Lánglovag - Gacsal Ádám
Villámmanó - Seder Gábor
Gyémántfej - Petridisz Hrisztosz
Ágyúgolyó - Bognár Tamás
Meti - Ősi Ildikó (1. hang), Varga Rókus (2. hang)
Ragacska - Kilin Bertalan
Túláradat - Baráth István
Venyige - Ungvári Gergely
Reppencs - Joó Gábor
Gax - Markovics Tamás
Zombozo - Kapácsy Miklós (1. hang), Schneider Zoltán (2. hang)
Hex - Dolmány Attila (1. hang), Barabás Kiss Zoltán (2. hang)
Billy Billió - Pál Dániel Máté
Animorc - Imre István (1. hang), Bácskai János (2. hang)
Michael Hajnalcsillag - Moser Károly
Phill - Kőszegi Ákos
Tetrax - Holl Nándor
Főcím - Endrédi Máté

További magyar hangok: Törköly Levente, Pupos Timea, Bácskai János, Vári Attila, Elek Ferenc, Vida Péter, Solecki Janka, Moser Károly, Berkes Bence, Szokolay Ottó, Csuha Lajos, Várday Zoltán, Háda János, Horváth-Töreki Gergely, Nádasi Veronika, Szokol Péter, Agócs Judit, Dézsy Szabó Gábor, Ács Balázs

Fordító: Csányi Zita
Rendező: Faragó József
Hangmérnök: Császár Bíró Szabolcs, Böhm Gergely
Vágó: Wünsch Attila
Gyártásvezető: Németh Piroska

A szinkront a Turner megbízásából az SDI Media Hungary készítette.

A sorozat előzetesei, karakterbemutatói és exkluzív részletei:


A Ben 10 legújabb részeit október 10-től hétköznap 14:25-kor/19:00-kor lehet elcsípni, október 17-től pedig hétfőnként érkeznek az új epizódok.