MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Bizaardvark szinkronhangjai

Új sorozat bepillantó epizódja érkezik a Két bébiszitter kalandjai filmpremierje után. Íme a Bizaardvark szinkronhangjai.

A Disney Csatorna új vígjátéksorozata Paige és Frankie, a két mindig vidám tini történeteit követi, akik vicces dalokat írnak és készítenek belőlük hasonlóan humoros videókat a saját online csatornájukra, a Bizaardvarkra. Mikor elérik a 100.000 feliratkozót, a híres Vuugle Studios felkéri őket, hogy videóikat nekik készítsék. Ebben a menő környezetben, kiegészülve barátjukkal, Bernie-vel és a Vuugle sztárjával, Dirkkel, a két jó barát készen áll, hogy a videoblogjukkal felrobbantsák az internetet.

A magyar változat az SDI stúdiójában készült, Dobay Brigitta rendezésében. Ő nem először dolgozik már a Disney-nek, neki köszönhetjük a Tengerparti tini mozi 2, a Zootropolis vagy a Szenilla nyomában magyar változatait is. A Bizaardvark esetében a főszereplőkre sikerült két olyan színésznőt osztani, akik egyáltalán nem ismeretlenek a csatorna nézőinek, hallgatóinak. Csifó Dorinát mostanában elég sokszor foglalkoztatják, mostanában a Két bébiszitter kalandjaiban hallhatjuk, sorozatban többekközt az Öribarikban tevékenykedik. Csuha Bori pedig már sok éve Zendaya állandó hangja, ha a Disney Csatorna műsorait nézzük. E sorozatnak köszönhetően újabb színészpalánta állandó hangjává válhat.

A sorozat teljes szinkronstábja a folytatásban olvasható. Az alábbi infókat ezúton is köszönjük a Disney Csatornának.

Paige - Csifó Dorina
Frankie - Csuha Borbála
Dirk - Baráth István
Amelia - Pekár Adrienn
Bernie - Pál Dániel Máté
Bemondó - Endrédi Máté
Liam - Fekete Zoltán
Theo - Kilin Bertalan
Ének - Andrádi Zsanett
Ének - Sági Tímea
Ének - Nikodém Gerda

Szinkronrendező: Dobay Brigitta
Zenei rendező: Posta Victor
Magyar Szöveg: Lovász Ágnes
Dalszövegíró: Szalay Csongor

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

A Bizaardvark betekintő része ma, azaz szeptember 10-én 14:30-kor, a Két bébiszitter kalandjai után lesz látható a Disney Csatornán.