MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax szeptemberi újdonságai

Szeptemberben több premierrel is készül a Minimax. Két új sorozatévad mellett több filmet is bemutatnak.

Sam, a tűzoltó - 10. évad
8-ától minden nap 07:30-kor

Sam, a tűzoltó vadonatúj kalandokba keveredik állandó kollégáival, Pennyvel, Elvisszel és Steele-lel, valamint új munkaerő is érkezik a csapathoz: Arnold és Ellie . A tűzoltóságot is eléri a modernizáció, és a legújabb tűzvédelmi berendezéseket kell használni, ráadásul egy vadonatúj állatmentő járművet is beszereznek, így sok a tanulnivaló. A bajkeverő Norman Price sem tétlenkedik, továbbra is csak rosszban sántikál, így Sam és csapata egy percig nem unatkozik! Te sem fogsz ha velünk tartasz!

Transformers: Mentő botok - 3. évad
13-tól minden nap 18:25-kor

A fiatalabb Transformers rajongók igazán örülhetnek, hiszen a sorozat legújabb részei nekik szólnak. Az egyes epizódok úgy tanítanak meg minket a biztonságra, és úgy hívják fel a figyelemet a ránk leselkedő veszélyekre, hogy közben remekül szórakozhatunk. Hőseink egy nagyon fontos küldetést teljesítenek, az emberiséget kell megvédeniük, miközben nagyon sokat tanulnak az emberekről is.

Sammy nagy kalandja: A titkos átjáró - új film, csatornapremier
3-án 08:00-kor

1959-et írunk. Sammy a tengeri teknős, ahogy megszületik Kalifornia tengerpartján, bemászik a vízbe és azonnal megtalálja, majd el is veszíti élete szerelmét, a gyönyörű és szintén bébi teknős Shellyt. Minden teknős elindul felfedezni az Óceánt mielőtt visszatér a partra ahol született, így tesz Sammy is, aki a hősies utazás során minden veszélyt kicselez annak reményében, hogy újra lássa Shellyt. Sammy 50 éven át 'járja' a világ Óceánjait miközben legjobb barátjával, Ray-jel együtt tapasztalja meg, hogy az emberek hogyan ártanak a Földnek. Sammy piranhákkal harcol, megmenekül egy halászsas elől és misztikus úti titkok után kutat. Majd egy nap, számos kihívást túlélve, Sammy megtalálja Shellyt. Ő sem felejtette el Sammyt soha.

Sammy nagy kalandja: Menekülés a Paradicsomból - új film, csatornapremier
10-én 08:00-kor

Sammy és Ray kérgesteknősök és örök barátok, akik gondtalanul lubickolnak egy atoll környékén, és felkészítik az ifjakat, például Rickyt és Ellát, hogy ők is boldogulhassanak a tengerben. Egy nap azonban felbukkan egy orvvadász, aki foglyul ejti és elszállítja a teknősöket, hogy aztán betuszkolja őket Dubaj egyik látványos vízi showjába. A hely kisfőnökeként ismert Nagy D, a csikóhal menekülést tervez, és a két teknőcnek is szerepet akar osztani. De amikor Sammy és Ray megismerkedik Jimbóval, a gülüszemű pacahallal, Luluval, a felvágott nyelvű homárral, meg egy jókora pingvincsaláddal, elkezdenek dolgozni a saját menekülési tervükön. Ekkor érkezik meg a kis Ricky és Ella, hogy megmentsék őket. Izgalmas kalandok és szoros menekülések után hőseink délnek veszik az irányt, hogy megkeressék Shellyt, Sammy első és egyetlen szerelmét.

Asterix és a vikingek - új film, csatornapremier
17-én 08:00-kor

Az ókori Római birodalom leghíresebb gall falucskájában Asterix és Obelix azt a feladatot kapja, hogy a főnök unokaöccséből igazi férfit faragjanak. Bögyörix ugyanis annak ellenére, hogy egy arogáns fiatal, az álarca mögött egy gyáva nyuszi rejtőzik. Asterix és Obelix minden tudását összeszedve próbálja az ifjút megedzeni, de ő csak nem változik meg. Ennek csupán a partra szálló vikingek örülnek, hiszen a legendájuk úgy tartja, hogy a világ leggyávább embere fogja őket megtanítani repülni.

Barbie Dreamtopia - új film
25-én 08:00-kor

Álomkirályság egy új, varázslatos világ, amely Chelsea-nek, Barbie legkisebb húgának képzeletében él. Csatlakozz Barbie-hoz, hogy együtt úszhass te is a gyönyörű sellőkkel a szivárvány folyókban, vagy tündérkékkel repülhess a vattacukorfelhőkön keresztül.

Forrás: Minimax Sajtóklub