MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Cartoon Network szeptemberi újdonságai

A suli kezdetével nemcsak az ősz, hanem az egyik legfontosabb tévés szezon is kezdetét veszi. A Cartoon Network mivel nyáron nem állt le, a szeptemberi újdonságoknál kevésbé látszódik meg a rengeteg újdonság. Pedig nagyon is sokkal készültek. Lássuk is a jövő havi kínálatot.

Vágjunk is bele! A korábban emlegetett, eredeti Cartoon Network-minisorozat, a Long Live the Royals szeptember 11-én 18-án, a mozis blokkban 16:00-kor kerül levetítésre Királyok hétköznapjai címen. Az összes epizód ekkor lesz látható.

Az Így neveld a sárkányodat! rajongóinak sem kell tovább várniuk Hablaty és Fogatlan legújabb kalandjaira, hiszen szeptember 12-étől hétköznap, egy kevésbé előkelő sávban, 13:10-kor láthatják a Sárkányok: Irány az ismeretlen! 4. évadát. Szeptember 17-én új csatornapremier filmet is bemutat a csatorna. Tom és Jerry ezúttal Robin Hooddal fut össze a Tom és Jerry - Robin Hood és hű egere című filmben. Ezt 16:00-kor lehet megtekinteni.

A Lego rajongói számára érkezik a Nexo Knights 2. évada. 19-étől hétköznap 14:00-kor lehet megtekinteni a legújabb részeket. Végezetül, de nem utolsó sorban, a júliusi adag után, szeptember 26-ától hétköznap a Parkműsor 7. évada is folytatódik a már megszokott 18:00-ás kezdési időpontban.

A fenti újdonságok mellett további új részekkel folytatódik a Gumball csodálatos világa hétköznap 16:15-kor és a Zöldfülűek bevetésen szintén hétköznap, de kicsit korábban, 15:25-kor. A műsorösszeállítások közül a Maraton Mix lesz még látható, utolsó rész 9-én lesz.

A csatorna műsora nagyban nem fog változni. Hétköznapról kikerül a Pindúr pandúrok, a Yo-kai őrzők és a Hiro, a cseregyerek. Helyüket a nyári szünet előtti műsorok veszik vissza.


Szeptemberben is lesz néznivaló a Cartoon Networkön. Igaz, nem éppen a legnépszerűbb műsorok folytatódnak, de így is mindenki találhat magának néznivalót.