MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Cartoon Network augusztusi újdonságai

Folytatja premiergazdag nyarát a Cartoon Network: új sorozat, új részek, új filmek gazdagítják a csatorna augusztusát.

Augusztus 1-től, rögtön két újdonság is bemutatkozik. Először is a Yo-kai őrzők jelentkezik új részekkel. Ezúttal új időpontban, hétköznap 17:10-kor. Összesen 14 epizódot mutatnak be, köztük a korábban kihagyott hatodikat is.. Rögtön az őrzők után egy vadonatúj sorozat, az ausztrál CN első saját gyártású műve mutatkozik be. Elsején 17:35-kor a bevezető film kerül képernyőre. Ezután a Hiro, a cseregyerek (Exchange Student Zero) hétköznaponként ugyanebben az időpontban jelentkezik új részekkel. Íme a sorozat szinopszisa:

Háromszáz szupererővel bíró kártya. Két különböző világ. Egy őrült kaland. Két barát, Max és John a Battle Day Zero nevű fantasy-kártyajáték megszállottja, akik egy nap véletlenül életre keltik a játék egyik szereplőjét, Hirót. Az animés kinézetű Hiro a japán játékok világából érkezett „bevándorló”, akit a szülei küldtek el egy békésebb otthon meglelése reményében. A sorozat az ausztrál Cartoon Network első eredeti produkciója.

Augusztus 14-én 09:00-12:25 között Medvetesók: Szelfi-nap maratont tart a csatorna. A sorozat epizódjai és A nagy Cartoon Network-show két epizódjai lesznek levetítve. Másnaptól, 15-től folytatódik a Zöldfülűek bevetésen, ezúttal a tervek szerint az évad hátralevő részei közül mind adásba kerül. Hétköznap 15:25-kor lehet elcsípni.

Mozihét Scooby-Dooval címen augusztus 22-26 között 14:00-kor premierfilmeket tűz képernyőre a csatorna. Igaz mind csatornapremier, hiszen korábban vagy az HBO vagy a Boomerang már bemutatta őket. Bemutatásra kerül tehát a Scooby-Doo! Kék Sólyom maszkja, Scooby-Doo! Az operaház fantomjai, Scooby-Doo: Az első rejtély, Lego Scooby-Doo és a Fekete lovag kincse.

Végezetül, 29-től a Kalandra fel! észbontó szereplőit felváltja a Gumball vicces vetélkedői. Hétköznap 08:50-kor és 16:15-kor egy órán keresztül Ellmore lakóinak nem mindennapi történeteit nézhetjük, sőt, a délutáni sávban az első epizód egy teljesen új, a csatornán még nem vetített rész lesz. Ezt a másnap reggeli sávban ismétli a Cartoon Network.

Augusztus egy apró érdekessége, hogy hosszú idő után a Cartoon Network Mozi délutáni vetítése új időpontba kerül. Az eddigi 16:50-es kezdés helyett augusztus 6-tól már 16:00-kor megnézhető az aznapi film.

Augusztusban folytatódik a Maraton Mix, a Parkműsor, a Pindúr Pandúrok, az Angelo rulez és a Cartoon Network-nyomkövetők új részeinek vetítése is.