MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Cartoon Network júliusi újdonságai

Meglepően sok újdonsággal készül a nyár közepén is a Cartoon Network. Az előző évekkel ellentétben idén új évadok, új részek és egyebek kerülnek képernyőre júliusban.

Július 9-én indul a CN saját, európai gyártású műsora, a Cartoon Network-nyomkövetők új évada, mely igazából a lengyel kiadást takarja. Új részek szombatonként 10:35-kor lesznek. 11-étől hétköznap 18:00-kor lesz látható a Parkműsor 7. évadának legújabb részei, ahogyan ezt már korábban is jeleztük. A csatorna a következő nap 20:10-kor ismétli meg az aktuális új részt. Ezekután július 25-étől jönnek a Pindúr pandúrok legújabb epizódjai, ezúttal hétköznap 15:05-kor kerülnek képernyőre a legújabb világmegmentések.

Az új részek és évadok mellett júliusban a Cartoon Network a vasárnap délelőttöket a nézők döntésére bízza. Az említett napon 09:00-11:10 között lesz látható a Szavazz és tévézz! nevű blokk, amelyben az adott héten megszavazott műsor több epizódja kerül adásba.


A hónap újdonságai mellett folytatódnak a júniusban indult új évadok is. További új részekkel fog júliusban jelentkezni a Tini titánok, harcra fel! 3. évada, az Angelo rulez 3. évada, a Steven Universe 3. évada. A nyári programok közül a A Kalandra fel! észbontó szereplői és a Maraton Mix fog folytatódni.

Visszatér a csatorna képernyőjére a Saolin leszámolás (hétfőnként 10:40) és a Scooby-Doo: Rejtélyek nyomában (péntekenként 10:40-kor), méghozzá dupla részekkel.

Júliusban tehát biztosan nem fogunk unatkozni, ha a Cartoon Networkre kapcsolunk.

Mit szóltok a fentebb olvasottakhoz, örülünk, hogy nyáron sem pihen a Cartoon Network?