MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

Supa Strikas-szinkron: a Disney-s változat

A Megamax és az M2 után a Disney Csatorna bemutatja a Supa Strikas-t. A sorozat szinte példátlan módot már a 3. szinkronváltozatát kapja meg. Most a Disney-s változat munkatársait mutatjuk meg.

Ritkán fordul elő, hogy egy adott sorozatnak több szinkronváltozata legyen. A 2008-as készítésű Supa Strikas viszont olyan "szerencsés" helyzetben van, hogy a Megamax 2012-es bemutatója után idén az M2 és a Disney Csatorna is újra bemutatja a sorozatot, méghozzá alig néhány hetes különbséggel és különböző szinkronnal.

A Supa Strikas című sorozat egy afrikai focicsapatról szól, mely egy képregénysorozaton alapszik. A címszereplő focicsapat habár iszonyú tehetségesek, de a játékosoknak olyan meccseken kell helytállniuk, amik során a legjobb játék még csak a kezdet, és ahol az ellenfél mindig tele van meglepetésekkel.

Az M2 által megrendelt szinkronváltozat munkatársait itt nézhetitek meg újra. Akkor azt írtam, hogy az M2 változatában mintha fiatalosabb hangok kaptak volna szerepet, míg a Disney-ében egy fokkal idősebbek. Sőt, az SDI és Kiss Lajos szinkronrendező odáig merészkedett, hogy viszonylag ismeretlenebb nevekkel töltötte ki a stáblistát. Ez persze nem baj, mert színt vihetnek a sorozatba, illetve nekik is el kell kezdeni valahol. A stáblistát köszönjük a Disney Csatornának.

Shakes - Markovics Tamás
Edző - Bognár Tamás
El Matador - Megyeri János
Tigris - Kántor Zoltán
Raszta - Pál Tamás
Joe - Czető Roland
North Shaw - Fellegi Lénárd
Blok - Fehérváry Márton
Mcqueen - Tarján Péter
Sbu - Kisfalusi Lehel
Főnök - Szabó Endre
Nindzsa - Sörös Miklós
Ben - Németh Attila
Rob - Szentirmai Zsolt
Kat - Laudon Andrea
Vince - Törköly Levente
Skarra - Oroszi Tamás
Professzor - Gardi Tamás
Spenza - Potocsny Andor
Edwin - Papucsek Vilmos
Luisa - Lamboni Anna
Bemondó - Bozai József

Magyar szöveg: Herendi Bálint
Szinkronrendező: Kiss Lajos


A Supa Strikas május 23-ától lesz látható a Disney Csatornán, hétköznaponként, így hamar utóléri és be is előzi az M2-es vetítést.

A két stáblista alapján nektek melyik változat tetszik leginkább?