MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Cartoon Network júniusi újdonságai

Ahhoz képest, hogy közeleg a nyár és a CN inkább vissza szokta fogni magát, júniusban mondhatni tetemes kínálattal készül a csatorna.

Úgy néz ki idén a Cartoon Network jobban belehúzott, s minden hónapra bőséges kínálattal készül. Már januárban is több premierrel készültek, az előző évekkel ellentétben. Ez a tendencia júniusban is folytatódni fog.

A rajongók már régóta várják a Tini titánok, harcra fel! 3. évadát. Nos, júniusban megérkezik. Az előző adag új részekhez hasonlóan ezúttal is a Tini titánok, harcra fel! Kérdezz-felelek összeállítás keretében kerül bemutatásra az új évad. Az említett új epizódok 6-ától kerülnek képernyőre hétköznap 14:25-kor. Ismétlés aznap 19:25-kor és másnap reggel 06:00-kor lesz. Hétvégén pedig 07:15-kor és 13:15-kor. A 6-10-i héten egy különleges összeállítással is készül a Cartoon Network, a Szupermenő szupererővel. Öt estén 19:00-kor egy szuperhős-blokkban a Pindúr pandúrok, a Tini titánok, harcra fel! és a Ninjago epizódjai lesznek láthatóak.

Június 20-án Steven Universe új részei is folytatódnak. A már megszokott hétköznap 15:05-ös kezdési időpontban lesz látható. Ismétlése reggelente 07:35-kor, hétvégente pedig 11:10-kor lesz.

Ahogy korábban már bejelentettük, érkezik az Angelo rulez 3. évada is. Június 27-étől kerül itthon a képernyőkre. A legújabb részeket hétköznap 15:55-kor vetíti majd a CN, hétköznap 08:25-ös ismétlési időpontban.

Június utolsó hete nem csak az Angelo rulez 3. évadának premierjéről lesz emlékezetes. Ettől a héttől visszatér a Maraton Mix. Hétköznap 12:20-14:25 között lesz adásban, naponta frissülő kínálattal. Mindemellet egy új nyári műsorelemmel is kedveskedik nézőinek a csatorna. A Kalandra fel! észbontó szereplői nevű Kalandra fel!-témájú összeállításban ezen a nyáron hetente egy-egy szereplő köré épülő epizódokat vetít a CN Így például Finnre, Jakere, Jégkirályra vagy Marcelinere koncentráló epizódokat nézhetünk egy héten keresztül. Hétköznap 09:25-10:40 és 18:35-19:45 között lesz látható.

A fentebb említett újdonságok mellett folytatódik a Yo-kai őrzők, a Clarence és A nagy Cartoon Network-show! is.

Mit gondoltok a csatorna júniusú kínálatáról? Igéretes, nem? :)