Az Evermoor titkai szinkronhangjai

Az Evermoor titkai szinkronhangjai

Megtudtuk, kik lesznek a hangjai a Disney következő új sorozatának, melynek bevezető részei épp egy éve voltak bemutatva. Vajon történt változás a szinkronban?

Egy fiatal lány és családja Evermoorba költözik, egy kis házikóba. Minden rendben megy, míg baljós dolgok nem kezdenek történni, varázsszőnyegek bukkannak fel, meg egy bűvös írógép. Ám ez csak néhány apróság Evermoor furcsa dolgainak hosszú listáján.

A magyar változatot ezúttal is az SDI Media Hungary készítette, a szinkron rendezését pedig Orosz Ildikó helyett ezúttal Kiss Lajos vállalta el, míg a magyar szöveget Varga Mariann írta, aki az első négy részért is felelős volt. A magyar hangokra és a szereposztásra nem lehet panaszunk, mert mindenki elvállalta a minisorozatban játszott szerepét. Így többekkzöt újra hallhatjuk Bogdányi Titanillát, Dögei Évát, Straub Norbertet és Czető Rolandot.

Tara - Bogdányi Titanilla
Seb - Straub Norbert
Bella - Dögei Éva
Főcím - Korbuly Péter
Jake - Straub Martin
Fiona - Tóth Enikő
Cameron - Czető Roland
Sorsha - Hermann Lilla
Doyle - Elek Ferenc
Ludo - Pál Dániel Máté
Crimson - Farkasinszky Edit
Esmeralda - Tímár Éva
Bridget - Borbás Gabriella
Otto - Fehér Tibor, Berkes Bence (20. résztől)
Lacie - Gyarmati Laura, Károlyi Lili (15. résztől)
Cotton Lively - Koller Virág
Öregember - Várday Zoltán
Drifty - Hamvas Dániel
Alapító - Farkas Zita

Szinkronrendező: Kiss Lajos
Magyar szöveg: Varga MariannNe hagyd ki a brit Disney Csatorna új sorozatát, az Evermoor titkait április 18-tól hétfőtől csütörtökig 19:00-kor csak a Disney Csatornán.

Forrás: Disney