MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Cartoon Network májusi újdonságai

A Disney Csatorna mellett a Cartoon Network sem tétlenkedik májusban. Több sorozatát is folytatja és a már beígért anime is megérkezik.

Izgalmasnak ígérkezik a május a Cartoon Network-ön. Több sorozatuk is folytatódik, miközben a korábban beígért új sorozat is megérkezik, de a Scooby-Doo-rajongók sem maradnak újdonság nélkül. Május 2-ától vadonatúj epizódokkal jelentkezik a Gumball csodálatos világa hétkznap 16:20-as kezdéssel. Ebből összes 14 részt láthat a közönség. Pár nappal később, 7-én pedig kezdetét veszi a Yo-kai őrzők című anime vetítése, melyből hétvégente 13:45-kor láthatunk új epizódokat.

Május 16-án 30-án érkeznek a tavaly december óta szünetelő Medvetesók legújabb részei, melyeket hétköznap 16:45-kor láthatnak az érdeklődők. 22-én 16:50-kor pedig a fentebb említett Scooby-Doo-rajongóknak kedvez a csatorna, mikor bemutatja a Scooby-Doo! A rivaldafényben című új filmet.

Következő naptól, azaz 23-ától Clarence is bepillant a csatornára, mikor bemutatkoznak a sorozat legújabb részei. Szokás szerint ez a sorozat is hétköznaponként lesz látható, méghozzá 17:10-es kezdési időpontban.

A fentebb említett új részek mellett egy új programblokk is indul a csatornán. A nagy Cartoon Network-show május 14-étől hétvégente lesz látható 10:45-től. Erről az összeállításról a csatorna közleménye adhat bővebb információt: "A Cartoon Network gyors tempójú gameshow-jában a gyerekeknek be kell bizonyítaniuk, hogy szakértők kedvenc rajzfilmsorozatukat illetően. Minden adásnapon más CN-produkció kapcsán mérik össze tudásukat a versenyzők."

A fentiek persze nem a teljes kínálata a csatornának. Az áprilisban elkezdett sorozatok is folytatódnak, így új részeket láthatunk a Pindúr pandúrokból (hétvégenként), Transformers: Robots in Disguise (hétköznap), Zöldfülűek bevetésen (hétköznap), Totál Dráma: Versengés a Föld körül (hétköznap), Lego Ninjago (6-án).

Az újdonságok mellett meg kell említenünk a 2-án és 3-án látható Cartoon Toon Toon XL-t, vagy a program bővített változatát, illetve a 4-én 11:05-12:20 között látható Lego Star Wars: Yoda történetei összeállítást, mely ugye a nemzetközi Star Wars-nap miatt kerül adásba. Emellett 9-étől hétköznap 14:00-kor visszatér az Inazuma Eleven is. Május 16-tól az alábbiak szerint enyhén módosul a kora esti műsor is:

16:45 Medvetesók
17:10 Clarence
17:35 Nagyfater bátyó
18:00 Parkműsor
18:35 Kalandra fel!
19:00 Sárkányok
19:25 Tini titánok, harcra fel!

Nyugodtan mondjátok el a véleményeteket a Cartoon Network májusi kínálatáról, lent kommentben.

Ha kíváncsiak vagytok, mivel készül még idén a Cartoon Network, ez a cikk nektek való!