MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

Az Oroszlán őrség magyar hangjai

Impozáns sátblistát kapott a Disney új sorozata. Hamarosan érkezik Az oroszlánkirály sorozatosított folytatása, melynek itt vannak a szinkronhangjai.

Ebben, Az oroszlánkirály spin-offban Simba és Nala kölyke, Kion  vezetőjévé válik az Oroszlán őrség nevű állatcsapatnak, amely a Büszke Birtok legvadabb, legbátrabb, leggyorsabb, legerősebb és legélesebb látású tagjaiból áll.

A főszereplő Kiont Nagy Gereben és Ács Balázs szólaltatják meg (előbbi a normális hangja, utóbbi az énekhangja), akiket külön-külön már több sorozatban is hallhattunk, de párosban is hallhatóak az Öribarik ikreiként. Rajtuk kívül további ismerős hangokat vélhetünk felfedezni a főszereplők közt, úgy mint Károlyi Lilla, Czető Roland, Baráth István és Berecz Kristóf Uwe.

A sorozat pikantériáját az adja, hogy Az oroszlánkirály trilógiából feltűnik több szereplő is, az SDI Media Hungary pedig nem volt rest felkérni az adott szereplők korábbi hangjait a szerepre. Így 12 év után Stohl András és Bertalan Ágnes visszatérhetett Simba és Nala szerepére. Rajtuk kívül többekközt Timon és Pumbaa is a jól megszokott hangjaikat kapták, vagyis Vincze Gábor Pétert és Melis Gábort.

A többi szereplő hangja alább olvasható, azután pedig néhány részletet is mutatunk a sorozatból, hogy könnyebb legyen megítélni a magyar változatot. A stáblistát ezúton is köszönjük a Disney Csatornának.

Kion - Nagy Gereben
Kion énekhangja - Ács Balázs
Fuli - Károlyi Lilla
Ono - Czető Roland
Beshte - Baráth István
Bunga - Berecz Kristóf Uwe
Simba - Stohl András
Nala - Bertalan Ágnes
Kiara - Czető Zsanett
Timon - Vincze Gábor Péter
Pumbaa - Melis Gábor
Rafiki - Barbinek Péter
Zazu - Tarján Péter
Mufasa - Vass Gábor
Janja - Varga Rókus
Mzingo - Kassai Károly
Makuu - Bognár Tamás
Pua - Bolla Róbert
Chungu - Fekete Zoltán
Cheezi - Markovics Tamás
Basi - Dézsy Szabó Gábor
Tiifu - Laudon Andrea
Zuri - Pekár Adrienn
Víziló 1 - Györke Laura
Víziló 2 - Gyarmati Laura
Víziló 3 - Szücs Anna Viola
Főmajom - Pálfalvy Attila
Jasiri - Csifó Dorina

Magyar Szöveg: Zalatnay Márta
Szinkronrendező: Dobay Brigitta







Ne hagyd ki A Büszke Birtok oroszlán őrsége: Kion üvöltése című bevezető film premierjét március 26-án 09:00-kor a Disney Junior-on és 11:00-kor a Disney Csatornán. Ezt követően pedig április 18-ától nézd a Disney Junior-on Az Oroszlán őrség című sorozatot, melyből új részek minden nap lesznek.