MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

100 dolog a gimi előtt: a szinkronhangok

Bemutatjuk a Nickelodeon új sorozatának a szinkronhangjait.

A 100 dolog a gimi előtt története szerint három gyerekkori barát ki szeretné használni a középiskola hátralevő részét. Mindezt úgy, hogy egy általuk készített listán minden pontot telesíteni szeretnének. Annak fényében, hogy a lehető legjobban szórakozzanak, mielőtt még felnőttebbekké válnának, olyan dolgokat tesznek, amelyet lehet sokan mások nem tennének. Olyanokat kell elképzel, mint az 5. részben levő "mindenre igent mondunk"-dolog, vagy a 4. részes "szuperhősök leszünk"-dolog, de lesz kincskeresős rész és garázsbanda-alapítós epizód is.


A magyar változat Dezsőffy Rajz Katalin keze alatt készült, Moduna Zsuzsa fordításai alapján. A sorozat főszereplőjét, a CJ-t alakító Isabela Moner-t korábban a Nickelodeon eredeti filmjében, az Adam és Adam-ben már láthattuk és hallhattuk. Akkor Boldog Emese szólaltatta meg, ezúttal pedig Hermann Lilla tolmácsolásában hallhatjuk. Rajta kívül hallhatjuk Phineast, vagyis Penke Bencét és Császár Andrást, aki korábban Gumball Watterson hangja volt. És ők csak a főszereplők. Lentebb olvasható egy bővebb szinkronlista.

CJ - Hermann Lilla
Fenwick - Császár András
Crispo - Penke Bence
Roberts - Horváth Illés
Ronbie - Baráth István
Anya - Madarász Éva
Apa - Galbenisz Tomasz
Mindy - Györke Laura
Bored - Kapácsy Miklós
Hader - Bertalan Ágnes
Arthur - Nagy Gereben
Bandt - Bodrogi Attila
Benji - Ács Balázs
Enzo - Ács Balázs
Lebeau - Kocsis Mariann
Mark - Straub Martin
Narrátor - Fehérváry Márton
Paul - Straub Norbert
Slinko - Gardi Tamás
Tudós Fiú - Penke Soma

Magyar szöveg: Moduna Zsuzsa
Vágó: Wünsch Attila, Pilipár Éva
Hangmérnök: Weichinger Kálmán
Gyártásvezető: Németh Piroska
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin


100 dolog a gimi előtt - új sorozat a Nickelodeon-on! Bemutató március 16-án 19:25-kor a Kids' Choice Awards után. Hivatalos premier március 21-én 17:10-kor, új részek pedig minden hétköznap ugyanebben az időpontban.

Forrás: Viacom

Kövessetek Facebook-on: