MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

Az Alvinnn! és a mókusok szinkronhangjai

Új animációs sorozat érkezik a Nickelodeon képernyőjére. Alvin és a mókusok animációs sorozatban térnek vissza, melynek most megosztjuk a szinkronhangjait.

A mókusok és a mókuslányok tipikus gyerekek. Küzdenek a mindennapi házikkal, házimunkát végeznek, testvéri vitákba keverednek és milliók előtt adnak koncerteket. Ja, és nemzetközi rocksztárok.

Az Alvinnn! és a mókusok (ALVINNN!!! and the Chipmunks) 2015. március 30-án debütált az M6 francia tévécsatornán. Később pedig megkezdte világkörüli útját, szépen sorban mindenhol. Hozzánk február 29-én érkezik meg a Nickelodeonra és egyhuzamban elég sok részt fognak levetíteni. A sorozat külön érdekessége, hogy nem sokkal később, március 19-étől az M2-re is megérkezik, méghozzá ha minden igaz másik szinkronnal. Erről majd megpróbálunk cikket is lehozni.

A Nickelodeonos változat magyar hangjai között sok ismerős névvel is találkozhatunk. Többeközt Alvin, Jeanette és Brittany magyar hangjai mind az elmúlt évek mozifilmjeiből lettek átemelve.

Alább bővebben is meg lehet tekinteni a stáblistát.

Alvin - Dányi Krisztián
Simon - Szatory Dávid
Theodore - Moser Károly
Dave - Szatmári Attila
Jeanette - Ábel Anita
Brittany - Vadász Bea
Eleanor - Mezei Kitty
Főcím - Zahorán Adrienne
Annie - Roatis Andrea
Derek - Ungvári Gergely
Igazgató - Kiss Virág
Jenny - Csuha Borbála
Kevin - Császár András
Miss Croner - Bessenyei Emma
Miss Smith - Vertig Tímea

Magyar szöveg: Vajda Evelin
Rendezte: Somló Andrea Éva
Hangmérnök: Salgai Róbert
Vágó: Pilipár Éva
Gyártásvezető: Újréti Zsuzsa


Ne hagyd ki Alvin és a többiek kalandjait az Alvinnn! és a mókusokban február 29-től minden hétköznap a Nickelodeon műsorán.

Forrás: Viacom