MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Cartoon Network márciusi újdonságai

Márciusban is rengeteg újdonságra kell számítani, ha a Cartoon Network-öt választjuk!

Kezdjük is a legelején. 5-én egy új saját gyártású reality, a Cartoon Network-nyomkövetők színesíti a csatorna kínálatát, melyet 6-ától minden vasárnap 10:45-kor egy újabb rész követ majd.

Ezután legközelebb már csak 14-étől láthatunk új epizódokat. Ekkor a Nagyfater bátyó 2. évadát folytatja a Cartoon Network hétköznap 17:10-es kezdési időponttal.

26-án egy rövidke Kalandra fel! maraton után nálunk is bemutatásra kerül a sorozat 7. évadának részeként debütált miniszéria, a Stakes. Aki nem ismerné, a 8 részes történet Marceline-t helyezi előtérbe, bemutatva vörös-szívónk további titkait és öt legveszedelmesebb ellenségét is megismerhetjük.

Az alapsorozat 7. évada pedig két nappal később, 28-án pedig már látható is lesz hétköznap 18:20-kor.

Márciusra jut még egy új Mixelek különkiadás is. A Mixels: Every Knight Has His Day március 27-én 07:45-kor lesz látható.

Persze ez még csak töredéke az újdonságoknak! A februárban elkezdettek márciusban is folytatódnak. Így a Zöldfülűek bevetésen (3-áig), a Sárkányok: Irány az ismeretlen! (9-éig) és a Lego Nexo Knights (egész hónapban) is új részekkel jelentkezik.

Extraként pedig 24-én és 25-én 06:00-08:00 között Maraton Mixet vetít a CN. Első nap Lego Nexo Knights, másnap Tini titánok, harcra fel! epizódokra ébredhetünk.