MENTRUM
Videók
Ifjúsági

Kung fu Panda 3: Shrek TV szpot

Általában TV szpotokat nem szoktunk lehozni az egyes animációs filmekhez, de az alábbi Kung fu Panda 3-hoz készült anyag rendkívüli, így ezt muszáj mindenkinek látnia!

Hamarosan a mozikba érkezik (nálunk márciusban) a Sárkányharcos 3. nagy kalandja, amihez már láthattatok három (1., 2., 3.)előzetest is. Most viszont egy érdekes crossover és egyben paródia került ki a DreamWorks marketing osztályáról.

Biztosan mindegyikőtök ismeri az "Éhesen kifordulsz magadból" mottójú Snickers-reklámsorozatot. Nos, a DreamWorks ezt adaptálta a saját világába, ahol az Őrjöngő Ötös egyik edzését tekinthetjük meg. Láthatjuk, hogy két szereplő is teljesen kifordul önmagából. Ebben a verzióban egy gombóc oldja meg a problémát. Alább meg is nézhető!


A legújabb epizódban Po végre megismeri igazi édesapját, aki által fajának több tagjával is találkozik. Feltűnik a színen egy természetfeletti gonosz, aki főként a pandákat fenyegeti. Po-nak segítségre lesz szüksége a legyőzéséhez, így elkezdi tanítani saját népét. Sok nehézségen mennek keresztül mire elérik céljukat és szembeszállhatnak a főgonosszal.

A Kung fu Panda 3 2016. március 17-én érkezik meg a hazai mozik vásznaira.