MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Cartoon Network februári újdonságai

Hihetetlen, milyen premierdömpinggel készül februárra a Cartoon Network! Január után ezt a hónapot is megtolják rendesen!

Február első napjai szinte premiermentesen zajlanak majd. Ekkor csak a folytatódó Totál Drámát és a Steven Universe-t tekinthetjük meg. Vasárnap pedig megszűnik a januári vasárnapi maraton. Aztán február 8-án indul egy új sorozat Zöldfülűek bevetésen (Supernoobs) címen. A sorozatról a következőket kell tudni:

A Zöldfülűek bevetésen-ben, amelyet a népszerű Johnny Test c. sorozat alkotói készítettek, négy tizenkét éves barát: Kevin, Tyler, Shope és Roach kalandjait követhetjük nyomon, akiknek az iskolában és a világmegmentésben egyaránt helyt kell állniuk. Egy szép napon ismeretlen eredetű, birtokosaiknak szupererőt kölcsönző golyók szállnak alá az égből. Hogy a golyók épp a Zöldfülűekhez kerülnek nem véletlen: kiválasztottak ők, akiknek meg kell küzdeniük a világot fenyegető vírussal. Persze a feladatuk teljesítésében nemcsak a golyókat, de leleményességüket is latba kell vetniük.

A Zöldfülűek bevetésen új epizódjai hétköznap 15:30-kor lesznek, ismétlés másnap 08:00-kor és hétvégén 11:35-kor lesz. Ezen a héten továbbá újra lesz Cartoon Toon Toon XL 10:00-ától, 14-én Valentin-nap alkalmából pedig Tini titánok, harcra fel!-maratonnal kedveskedik a csatorna több új epizóddal is. A maraton 07:15-14:10 között kerül képernyőre, a 8 új epizód pedig 07:15-kor (4 epizód) és 13:20-kor (4 epizód) lesz látható. Szintén 14-én, 16:50-kor kerül bemutatásra a Lego Batman: A film is.

Február 20-án hivatalosan is elindul a Lego Nexo Knights 08:35-ös vetítési időpontban, de aznap és másnap csak a decemberben is vetített bevezető részeket ismétlik meg, tényleges új epizódot 28-án láthatunk. A további új részek pedig vasárnaponként érkeznek ebben az időpontban, míg ismétlések aznap 18:45-kor illetve a következő szombaton 08:35-kor lesznek.

22-én, Netflix ide vagy oda, a Cartoon Network elhozza a Sárkányok című sorozat 3. évadát, a Sárkányok: Irány az ismeretlen! címet viselő szezont. Az évad új részei hétköznaponként 18:55-ös vetítéssel kerülnek képernyőre, ismétlés hétköznap 12:45-kor és hétvégén 16:00-kor lesz.

A hónap utolsó hétvégéjére is egy maratonnal készül a csatorna, ezúttal a Gumball csodálatos világából láthatunk több részt. Sőt, még új epizódokat is láthatunk! Magát a maratont 27-én 09:00-13:15 között láthatjuk, ismétlésként pedig 28-án 16:50-21:00 között lesz megtekinthető. 12:00-kor (illetve 19:15-kor) pedig 6 vadonatúj részt is megtekinthetünk, köztük kettő olyat is amelyben Darwin eredetéről is lehull a lepel.

A Cartoon Network februári filmkínálata:
- hétvégente 16:50-kor, ismétlés a következő hétvégi napon 09:00-kor

Scooby-Doo és a koboldkirály: 6-án
Angelo rulez: Az édességbunker / Az észbontó / Az ágyfutam: 7-én
Scooby-Doo és a szamuráj kardja: 13-án
Lego Batman: A film: 14-én
Lego Star Wars: Yoda történetei: A sötét klón / A Sith fenyegetés / A Jedi támadása: 20-án
Scooby-Doo és a múmia átka: 21-én
Tom és Jerry és Óz, a csodák csodája: 27-én
Gumball csodálatos világa-maraton: 28-án

Februárban tehát tuti nem fogunk unatkozni, ha a Cartoon Network-re kapcsolunk!