MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

Az Öribarik szinkronhangjai

Íme az Utódok után induló sorozat szinkronhangjai.

Most szombaton, az Utódok felvezetésével egy újabb tini szitkom mutatkozik be a Disney Csatornán. A sorozat két igen jóbarát lányról szól, akik különleges képességre tesznek szert: az időutazás képességére. Ám sajnos csak együtt képesek használni, külön-külön nem.

A sorozat két főszereplője Lauren Taylor, aki szinte még újoncnak tekinthető, hiszen e sorozat előtt a 2015-ös Richie Rich sorozatban szerepelt. Magyar hangja Dögei Éva lett. A másik főszereplő pedig a Crash és Bernstein Cleo-ja, azaz Landry Bender, aki az előbb említett sorozattal ellentétben nem Györke Laurát kapta meg. Őt Csifó Dorina fogja megszólaltatni. Úgy gondolom, az SDI most nagyobbat lépett azzal, hogy nem a szokásos tinihangokat tette meg főszereplőnek, hanem olyanokat, akik leginkább mellékszereplők a Disney (és Nickelodeon) sorozataiban. Azt, hogy miként sül el, szombaton kiderül.

A többiek hangja alább olvasható.

Cyd (Landry Bender) - Csifó Dorina
Shelby (Lauren Taylor) - Dögei Éva
Barry (Gus Kamp) - Baráth István
Naldo (Ricky Garcia) - Szalay Csongor
Bret (Benjamin Cole Royer) - Ács Balázs
Chet (Matthew Lewis Royer) - Nagy Gereben
Marci (Madison Hu) - Pekár Adrienn
Ms. Nesbit (Jocelyn Ayanna) - Sági Tímea
Connor - Ducsai Ábel

Az Öribarik premier előtti vetítése szombaton az Utódok után, 12:40-kor lesz esedékes, de a csatorna gondol a feledékenyebbekre is, és a hétvégén szinte minden Utódok vetítés után leadja a részt, vagyis szombaton 18:15-kor, 22:15-kor, vasárnap 10:20-kor, 21:15-kor.

Forrás: Disney