MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

Ajánló a Nickelodeon szeptemberi premierjeihez

A részletes szeptemberi premiereket itt is megtekinthetitek.

A Madagaszkár pingvinjei – utolsó részek!
Hétfőtől péntekig 18:25-től, kezdés szeptember 9-én


A Madagaszkár pingvinjei egy csapat pingvin történetét mutatja be, akik úgy hiszik, elit alakulatot vezetnek Central Park-i állatkerti központjukból. A sorozatban a négy pingvin, Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény, akik fészkük  mindennapjait vezénylik, vadonatúj kalandoknak néz elébe. Bár a srácok ki sem látszanak a teendőkből annak érdekében, hogy az állatkert lakóinak boldogságát biztosítsák, olykor titkos küldetésük elszólítja őket, s kimerészkednek a New York-i utcák forgatagába. Amint azt hinnék, a területet már teljesen ellenőrzésük alatt tartják, új szomszéd érkezik: Julien, a lemúrok királya, aki egy igazi partyarc, kísérettel és túlfejlett egóval.  A pingvinek legnagyobb bánatára Julien király és barátai maradni szándékoznak, ismét bizonyítva, hogy az ellentétek nem vonzzák egymást. Öt új rész, melyekben:
-          Különleges nap virrad, amikor Bada és Bumm egy banánszállítmányt kapnak, s habár féltékenyen őrzik az ennivalót, Julien király sem akar kimaradni a jóból.
-          Rico egy hatalmas tüsszentésétől az állatkert alatti alagútrendszer beszakad, mire Kapitány 4 kedves hódot hív segítségül, hogy helyrehozzák a dolgot.
-          Mikor Doris, a delfin Parkerrel, a Kacsacsőrű emlőssel feltűnik és szívességet kér Kowalskitól, ő azonnal ugrik, ám kiderül, csupán ahhoz kell a segítsége, hogy kiszabadítsák Doris bátyját, Francist, aki valójában az emlékezetétől megszabadított Dr. Blowhole.


Winx Klub új részek!
Hétfőtől péntekig 07:05-től, kezdés szeptember 18-án

A Winx Klub egy modern fantasy-kaland sorozat hat divatőrült barátnőről (Bloom, Stella, Flora, Musa, Tecna és Aisha) akik a birodalom legkiválóbb tündériskolájába, az Alfeába járnak.  Ha baj van, a Winx Klub gyönyörű tündérekké alakul, akik különleges mágikus erőt használva veszik fel a harcot a gazemberekkel s mentik meg a világot a gonosztól.  A gonosz olykor Lord Darkar, Valtor és/vagy “A Trix” képében érkezik: a Felhőtorony Akadémia három boszorkánya folyamatosan azon van, hogy keresztbe tegyen a Winx Klubnak és átvegye az irányítást világuk, Magix fölött.  Kalandjaik során a “Specialisták” csatlakoznak a tündérekhez, egy csapat bátor és álmodozó tinézser fiú a Redfountain Iskolából.

Tini Nindzsa Teknőcök – új részek!
Minden vasárnap 10:00 & 18:00-kor, kezdés szeptember 29-én

Vadonatúj kalandok minden héten, íme egy kis ízelítő:
- Miközben betörnek az ellenséges TCRI központba, a teknőcök felfedezik Kreng valódi szándékát, és megállítják az idegen megszállást egyszer s mindenkorra.
- Baxter Stockman megelégeli, hogy Halpofa és Ebököl megalázza, s hogy a teknőcökkel szemben vereséget szenved, ezért bosszúból mindkét csapatot halálos útvesztőbe csalja.
- Mialatt a teknőcök behatolnak egy tengeralatti Kreng bázisra, a Láb Klán megkísérli elkapni Aprilt, arra kényszerítve, hogy védje meg magát Karaival szemben egy szellemi párbajban.
- Miután Leonardo, Raffaelo és Donatello egy élősködő Darázs uralma alá kerül, Michelangelónak meg kell küzdenie testvéreivel, hogy megmenthesse őket.