MENTRUM
Ifjúsági

Ajánló a Cartoon Network szeptemberi kínálatához

BEN 10: OMNIVERZUM 
ÚJ RÉSZEK
3. évad,  21-30. Rész

BEMUTATÓ: szeptember 25. szerda 16.00 óra
SUGÁRZÁS: szerdánként 16.00-kor 

Kedvenc hősünk kalandjainak új évada izgalmas meglepetésekkel vár! Ben és Rook rengeteg ellenféllel és fura helyzettel találja szemben magát. És ha pedig a sok ellenség és a rengeteg idegen lény nem lenne elég, Julie mondani akar valamit! Mi lehet az? Annyit elárulunk, hogy Julie titka villámcsapásként éri majd Bent. Na jó, annyit azért megsúgunk, hogy az egyik részben a lánynak új fiúja akad!


GUMBALL BULIJA
MARATON
A teljes 1-2. évad


SUGÁRZÁS: szeptember 1-én vasárnap 10.00-től 18.00 óráig
ÚJ EPIZÓD: 18:00 órakor

A Cartoon Network 15. születésnapja alkalmából vasárnap egész napos csíny, csintalanság, vidámság, jókedv, izgalom és vicces duma szakad Gumball-rajongók nyakába. Reggeltől estig nézhetik, mit művel Gumball, Darwin és Elmore sok ütődött lakója.
A két teljes évad levetítését követően este, 18 órakor bemutatjuk a Gumball különös világa sorozat legújabb részét.



GUMBALL CSODÁLATOS VILÁGA
ÚJ RÉSZEK
2. ÉVAD,  32-38. részek

BEMUTATÓ: szeptember 3-án, kedden 16.00-kor
SUGÁRZÁS: keddenként 16.00-kor

Nemcsak az itthoni iskolákban csengettek be, hanem az Elmore suli vásott diákjainak is! A tanév kezdete pedig azt jelenti, hogy a Gumball és a barátai számtalan új módon keveredhetnek bajba. A világ legaranyosabb kék macskájára hajeresztő, vagyis inkább szőrmeresztő új kalandok várnak az új részekben. Mert bizony eljött az a pillanat, amikor Gumball kénytelen lesz farkasszemet, vagyis inkább macskaszemet nézni a nagy ismeretlennel.


TRANSFORMERS PRIME
ÚJ RÉSZEK
3. évad, ep. 53-65

A gonosz ellenség az előző évadban elpusztította a Prime csapat titkos főhadiszállását. Azt hiszed, hogy a szuperfegyverekkel felszerelt, bátor átalakulók ezek után feladják a küzdelmet? Jack, Miko és Raf vajon megtalálja a barátait? Életben maradhatott Optimus Prime? Ki állhat a félelmetes Predacon háta mögött? Az új epizódokban mindenre fény derül!