MENTRUM
Ifjúsági

A CN augusztusi kínálata

Augusztusban folytatódik a Cartoon Network ma kezdett Maraton Mix című összeállítása a szokott 08.30-sa időpontban, illetve 19-től folytatódik a nagysikerű Így neveld a sárkányodat című film alapján készül Sárkányok: A Hibbant-sziget harcosai 16.00-s időpontban.

Augusztus 3-tól szünetre vonul a Szimbionikus Titán,helyette Angelo rulez lesz. Emellett 1-jétől visszatér a Transformers: Prime 19.50-es időpontban. Illetve egy rövid időre a Zöld Lámpás is visszatér a Maraton Mixen belül.
Műsorváltoztatást is végrehajt a csatorna, méghozzá a 24-ei hétvégétől Az Igazság Ifjú Ligája 14.00-kor kezdődik az Angelo rulez helyett, emiatt a Boci és Pipi 14.25-kor kezdődik, este pedig a legifjabb Liga-tagok helyett egy régi klasszikus, az Ed,Edd és Eddy kerül műsorra 20.20 perctől.

A csatorna sajtóközleménye olvasható a CN Mozival együtt:

SÁRKÁNYOK: A HIBBANT-SZIGET HARCOSAI 
BEMUTATÓ: augusztus 19-én 16.00 órakor  
SUGÁRZÁS: hétfőnként 16.00 órakor 

A sorozat főszereplője Hablaty, a viking, aki a Hibbant-sziget lakosságával együtt a sárkányok és a vikingek közti békés együttélésen munkálkodik, miközben rengeteget tanulnak, és együtt mesés kalandokat élnek át.

Az augusztusban induló új részekben a sárkányok és a vikingek kapcsolata még szorosabbra fonódik: a 12. részben közeleg a Hibbant-sziget szokásos évi játékos vetélkedője, amelyben – a történelem során először – a vikingek és sárkányaik együtt neveznek. Azaz csak neveznének, mert egy rettentő vihar nemcsak a mulatságot, de az egész sziget fennmaradását veszélybe sodorja.    


MARATON MIX
BEMUTATÓ: július 8-tól augusztus 30-ig  
SUGÁRZÁS: Hétköznaponként 8:30-kor 

Cartoon Network üdítő nyári egyveleggel készül a csatorna legnépszerűbb sorozataiból. Minden hétköznap reggel más-más, közkedvelt sorozat epizódjaiból láthatnak maratoni vetítést a legifjabb rajongók. 
A vetített sorozatok közt szerepel: Gumball, Ben 10, Parkműsor, Scooby, Transformers Prime, Sárkányok: a Hibbant-sziget harcosai, Eliot Kid.    


CN MOZI 
SUGÁRZÁS: szombatonként és vasárnaponként 9.05 és 18.10 órakor

03/08 Scooby Doo újabb kalandjai: Szellemek a palackban
04/08 Gémerek

10/08 Scooby Doo és a Loch-Ness-i szörny
11/08 Ben 10 Alien Swarm

17/08 Scooby Doo újabb kalandjai-Szellemes Sport-show
18/08 Firebreather – A tűz gyermeke

24/08 Aloha, Scooby-Doo
25/08 Szabadítsátok ki Willyt!

31/08 Scooby Doo újabb kalandjai-:A kártevőirtó