MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Boomerang 2013-as őszi tervei



Korábban már közzétettük a Cartoon Network idei,őszi terveit a sorozatai terén. Most testvércsatornája, a Boomerang újdonságaival kedveskedünk nektek.

Garfieldot, a lusta macskát senkinek sem kell bemutatni,hisz mindenki ismeri. Októberben vadonatúj kalandokkal tér vissza a képernyőkre, melyeket elsőként a Boomerang-on tekinthettek meg. Emellett egyelőre ismeretlen időpontban várható a Pöttöm kalandok és a Szilveszter és Csőrike kalandjai legújabb epizódjai.
A Boomerangon új sorozatként ősszel várhatóak a következő sorozatok: Scooby-Doo és a 13 szellem, Animánia, Múmin, Gógyi felügyelő.

A kicsik sem maradnak újdonságok nélkül idén ősszel, hiszen jön a LazyTown vadonatúj, Magyarországon még nem vetített 3. évada.
Lazy Town-ban az egészséges életmód és a mozgás a legfőbb erény. Ezt hirdeti a  a világ legserényebb városának apraja-nagyja, de főként Sportakusz, az akcióhős, és a vidám táncoslány, Stephanie.
A főszereplő Stephanie a városba érkezve arra tanítja új barátait, Ziggyt, Trixiet, Stingyet és Pixelt, hogy menjenek ki a szabadba és mozogjanak ahelyett, hogy a szobában gubbasztanak és videojátékokkal játszanak. 
A csapat ellenlábasaRosszvér Robi, a világ lustája, álruhát öltve azon mesterkedik, hogy elrontsa a gyerekek szórakozását, és hogy Sportakuszékat elűzze LazyTownból.
A LazyTown 3. évadának várható bemutatója: szeptember-október.

A Cartoonito műsorblokk keretein belül egy másik sorozatot is tervez bemutatni a csatorna. Ez egyelőre magyar címmel nem rendelkezik, eredeti címe pedig a Doozers.
A Muppets-sorozatból jól ismert Doozerek a világ legszorgalmasabb kis teremtményei: kis sisakjukban egész nap az építészállványon szorgoskodnak.
A Doozers című sorozat főhősei egy jobb, környezettudatosabb világért dolgoznak, új szerszámok, épületek, szerkezetek és technológiák segítségével teszik szebbé, jobbá, élhetőbbé környezetüket. És hozzá még kedvesek is. 
A Cartoonito őszre tervezett új évadjai: Pizsamás Banánok (október), Jelly Jamm (ismeretlen premier), Cartoonito mesék (ismeretlen premier).

Mi a véleményetek a premierekkel kapcsolatban?
Facebook-on is megtalálhattok minket!