MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Boomerang júniusi újdonságai

A várakozásoknak vége, júniusban érkezik a legújabb Bolondos dallamok inkarnáció, a Looney Tunes Cartoons.

Hallottátok, pajtikáim? A kedvenc Bolondos dallamok-karaktereitek ismét akcióba lendültek! A Bolondos dallamok vadonatúj sorozata friss történetekkel várja az új évezred nézőit! Tapsi Hapsi, Dodó kacsa, Cucu malac és a Bolondos dallamok többi jellegzetes karaktere visszatér, hogy tovább szórakoztassák a kicsiket és a nagyokat buggyant kalandjaikkal, burleszkszerű jelenetekkel és a végtelenül áradó lökött energiával. Készüljetek a nevetésre – ennyi volt, pajtikáim! A Tapsi Hapsi és barátai címre keresztelt Looney Tunes Cartoons elég hanyag időpontot kapott, ugyanis déli 13 órakor lesznek láthatóak a premier epizódok. A sorozat 7-étől minden nap lesz látható ugyanebben az időpontban. Ismétlés is lesz, még aznap este 20:00-kor, ami meg kell hagyni, emberibb időpont, csak nem a kicsik számára. Külön érdekesség, hogy a darálni vágyók hamar a tévés premier után, már június 18-ától elérhetik az addig leadott epizódokat az HBO GO kínálatában.

A tavalyi bemutató után idén nyáron, pontosabban júniusban folytatódik a Birodalmi alakulat, melyben az öt, különböző képességgel megáldott hős és felturbózott járgányaik szolgálják és védik az Öt Birodalom lakóit, miközben mobil főhadiszállásuk folyamatosan újabb feladatok után kutat. Az első évad újabb epizódjai 14-étől, szintén minden nap láthatóak 18:00-s kezdéssel.

Végül pedig idén nyáron is látható lesz a Scooby-Doo-val a világ körül elnevezésű blokk, melyben a címszereplő kutya és a Rejtély Rt. különböző műsorai, kalandjaik kerülnek képernyőre. Kezdés 28-án, adás minden nap 09:00-12:00 között. Az első órában a Csak lazán, Scooby-Doo! epizódjai láthatóak, majd különböző már-már klasszikusnak mondható filmek következnek 10:00-kor, mint az Aloha, Scooby-Doo! vagy a Scooby-Doo újabb kalandjai epizódjai.