MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Boomerang áprilisi újdonságai

A Boomerang két új sorozattal is készül áprilisra, ezekből egyet csupán átvesz testvéradójától.

Musi-Musi és a gombácskák címen debütál a Boomerang legújabb vásárolt szériája, melyben gombák kapják a főszerepet. A francia gyártású sorozatban a szereplők az erdő apró védelmezői, akik azzal töltik idejük nagy részét, hogy felfedezzék a természet csodálatos és vad világát! Tanulságos kalandjaik során megismerhetjük a gombácskák egyedi képességeit, és sok mindent megtudhatunk a felnőtté válásról. Az új műsor 19-én mutatkozik be és ettől a naptól kezdve minden nap 17:00-kor jönnek az újabbnál újabb kalandok.

Pontosan egy héttel korábban jön a Cartoon Networkről ismert akciósorozat, a Power Players. Első körben az évad első fele érkezik. 12-étől naponta 13:00-kor jönnek az újabb részek és a Boomerangtól megszokott tempónak köszönhetően 18-án már véget is érnek a premierek.

Végül pedig húsvét alkalmából Boomerang Mozi Scooby-Doo-val blokkal készül a csatorna. Elseje és hatodika között naponta 10:00-kor és 15:00-kor is adásba küldenek egy-egy filmet. A délelőtti sávban valóban filmek érkeznek, míg délután a Scooby-Doo újabb kalandjai egy-egy válogatott epizódja lesz látható.