MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Boomerang októberi újdonságai

Szellemes sorozatokkal és egy új premier szériával jelentkezik októberben a Boomerang.

A világ egyik leghíresebb nyomozó csapata visszatér a Boomerangra! Az elmúlt évek modernebb próbálkozásai után a Warner visszatért az alapokhoz és a '60-as/'70-es években debütált széria vonalain elindulva készítették az új sorozatot. A kissé játékos magyar címet kapott Scooby-Doo és (sz)társai a sztár és társ szó keveréket kapta meg, utalva rá, hogy a sorozatban vendégsztárok csatlakoznak a Rejtély Rt. tagjaihoz társként, hogy megoldjanak egy-egy ügyet. A premier 7-én lesz 18:30-kor és ettől a naptól minden nap új epizódok kerülnek bemutatásra.

Ezen felül egy további klasszikus sorozat rebootja is premierekkel jelentkezik. A Flúgos futam 2. évadának új részei 21-étől, immár új időpontban, 12:50-kor kerülnek adásba. Premier minden hétköznap ugyanebben az időpontban.

Októberben két maratonra is sor kerül. A Mr. Bean és a lemmingek címűben a népszerű brit és az erdő lakói váltakozó epizódjai kerülnek műsorra, méghozzá október 12-étől hétvégente 10:45-13:55 között. Aztán később, 28-ától 15:20-kor halloween alkalmából Nyuszipoly epizódok, majd Scooby-Doo-filmek és végül a Scooby-Doo és (sz)társai epizódjai kerülnek adásba.

Folytatódó újdonságok: Menő Mike, Az állatkert