MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Boomerang szeptemberi újdonságai

Folytatódik az áldokumentum sorozat és egy új szériát is üdvözölhetünk a csatornán. De mikor melyik kerül adásba? Kiderül a cikkből.

A Boomerangon kicsivel később kezdődik a tévés őszi szezon, mint a legtöbb csatornán, de legalább rögtön egy új műsorral kezdenek. A 16-ától minden nap 16:45-kor látható Menő Mike című sorozatban Mike, a mopsz igazi úri eb, akinek feladata, hogy vigyázzon előkelő gazdija házára, és nem szívesen piszkítja be magát. Nem úgy a teknősök, akik Mike minden számítását keresztülhúzzák, különös tekintettel arra, amikor Mike a szerelmét, a szomszéd kutyát, Iris-t próbálja lenyűgözni.

Egy héttel később, 23-án pedig folytatódik Az állatkert. A hétköznap 19:50-kor jelentkező műsorban egy állatkert mindennapjaiba nyerünk bepillantást, ahol a rappelő teknőcöktől kezdve, a növényevő oroszlánokon át egészen a miniatűr mániákus majmokig minden megtalálható.Visszatér a csatornára a Boomerang Mozi Tommal és Jerryvel, mely 14-étől minden nap 17:40-kor kerül adásba egy-egy filmmel az egyik leghíresebb párossal a főszerepben. Végül pedig a Bonbon és Bentley-maraton is adásba kerül 7-én, 8-án, 14-én és 15-én 09:15-12:05 között.