MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Boomerang júniusi újdonságai

Két fontosabb újdonsággal készül júniusra a Boomerang.

Mindemellett egy különleges blokkal is jelentkezik a csatorna. De ne szaladjunk előre! Előbb folytatódik a Flúgos futam reboot változata, melyből összesen 20 új epizód érkezik a csatornára. Június 11-től meglepően korai órában, 06:55-kor érkeznek a legújabb epizódok. Szerencsére az érdeklődök 19:45-kor is megnézhetik az adott új epizódot, mely akkor már ismétlés lesz. A premierek minden nap érkeznek.

Öt pajti címen érkezik a német Boomerang saját gyártású sorozata, melyből az eddig elkészül 8 epizódól mindegyik adásba kerül. Az élő, "beszélő" állatokkal dolgozó sorozat június 23-tól hétvégente 12:40-kor lesz látható a Boomerang műsorán.

A nagy Scooby-Doo rejtély nyomában nevű blokk június 18-tól minden nap 09:05-kor lesz látható és dupla Csak lazán, Scooby-Doo! epizódokat tartalmaz majd. A blokkról a csatorna a következő leírást küldte el: Scooby-Doo és barátai ezen a nyáron a Boomerang nézőit is bevonják a nyomozásba! Délelőttönként és esténként a Csak lazán, Scooby-Doo! dupla epizódjai közötti játék során a gyerekek felfedezhetik a bennük lakozó detektívet és nyomkeresőt. A játék összekapcsolódik a csatorna közösségi oldalaival, ahol a rajongók további nyomok után kutathatnak.

Továbbá idén nyáron a Boomerang Mozi minden nap adása kerül délelőtt 09:55-kor

Folytatódó újdonságok: Új Bolondos dallamok, Oddbods - A sorozat