MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Cartoon Network márciusi újdonságai

Akad néhány érdekes premier a Cartoon Network márciusi tervei között.


Márciusban érkezik az a néhány hónappal ezelőtt említett új vetélkedő, de egy előpremierrel is kedveskedik a csatorna. Ám ne haladjunk ennyire gyorsan, vegyünk mindent sorra.

Március 3-án indul a DC Super Hero Girls - Tini szuperhősök legújabb 3. évada. Ezúttal nem nagyobb adagokban adja majd a Cartoon Network, hanem hetente egy epizódot sugároz majd a Cartoon Network Mozi után. Az új évad szombatonként 17:15 körül kerül adásba. Szuperhősökből sosem elég. 5-én a DC másik csapata is új részekkel jelentkezik. A Tini titánok, harcra fel! 4. évada hétköznaponként 14:25-kor jelentkezik majd újabb kalandokkal.

Ha már szuperhősök. A Pindúr pandúrok legújabb részei is érkeznek márciusban. Az érdeklődők 19-től kapcsolhatnak a csatornára, ezúttal új időpontban, 13:20-kor.


A végére pedig két premier maradt. A Csoda Kitty (Unikitty) március 26-án 14:35-kor mutatkozik be előpremierként. Azaz a teljes sorozat premierjére kicsit később kerül sor. Az első rész bemutatója után néhányszor megismétli az epizódot a Cartoon Network. Végül pedig a Ben 10 Challenge is bemutatkozik a hónap utolsó napján. A Ben 10: Újabb kihívás című 10 részes vetélkedő összeereszti a legnagyobb Ben 10 rajongókat, hogy kiderüljön ki a legnagyobb fan. Az új epizódok szombatonként 09:00-kor kerülnek adásba.

Folytatódó újdonságok: Derült égből fasírt, Ben 10