MENTRUM
IfjúságiÚjdonságok

Az M2 decemberi újdonságai

Nincs pihenő decemberben sem az M2-n, nézzétek csak milyen újdonságokkal készül a csatorna!

Pettson és Findus - 1-2. évad - újra a képernyőn
2-ától hétköznap 05:30-kor

Az évadnyitóban: Pettson szeretne egy palacsintatortát sütni Findusnak a születésnapjára. ám a hozzávalók hiányoznak, vagy épp összetörnek. Nem is olyan egyszerű ezt a tortát elkészíteni.

Go Jetters - A nagy méhrablás - új különkiadás
3-án 19:25-kor

Boldog Méhek Világnapját! A GoJet Akadémia megünnepli a mézgyűjtő méhek csodálatos mesterségét, ennek apropóján rendeznek egy mézversenyt. Akinek a méze a legfinomabb lesz, ő nyeri el a Fincsi Méz Trófeát. Xuli és Kyan a világ minden pontjáról begyűjtik az ízletes finomságokat, miközben egy új kadét, Tala is csatlakozik a versenyhez. Talának azonban csak egy üveg méze van, de reménykedik, hogy az ízekben gazdag, és ezzel is tud nyerni. Glitch sem szeretne kimaradni a megmérettetésből, így kitalálja azt a tervet, miszerint elrabolja a világ összes méhét, ezáltal csak ő nyerhet. A csapatnak gyorsan meg kell akadályoznia Glitch tervét, mert a méhek segítenek a növények beporzásában, és ha Glitch összegyűjti őket, akkor az egész világ nagy bajban lesz.

Gortimer Gibbon nem hétköznapi kalandjai - 3. évad
4-étől hétvégente 12:50-kor

Az évadnyitóban: Gortimer talál egy fura kártyapaklit, ami csak bubikból és egy dzsókerből áll. Minden egyes bubi segít megtanulni valamit, és rögtön a legjobb is lesz a dologban. Gortimer végre rájön, hogy a kardvívás érdekli a legjobban, azonban hamar rá kell döbbennie, hogy igazi elkötelezettség és kemény munka nélkül a győzelem csak üres siker.

Quentin Blake: Bohóc - új rövidfilm
4-én 19:25-kor

A kis játék bohócot egy nap gazdája többi barátjával együtt váratlanul a kukába dobja. A bohóc életre kel, és bemerészkedik a városba, hogy találjon valakit, aki megmentheti őt és társait. Eleinte úgy tűnik, senki sem vágyik a régi, elhasznált játékokra, de bohóc nem adja fel. Elszántsága hatalmas, és hiába megy keresztül különféle megpróbáltatásokon, kívánsága karácsony estéjén meghallgatásra talál.

Boldog Chuggington napot! - új különkiadás
10-én 19:35-kor

A Polgármester asszony Chuggington Napot szervez, amelyen bebizonyítják, hogy Chuggingtonban jó élni. A vononcoknak rejtélyes feladatokat kell megoldaniuk, igazi, jó  csapatban kell dolgozniuk. Emlékezetes esemény marad ez a nap mindenki számára!

Nefertin kalandjai a fáraók földjén - új sorozat
13-ától hétköznap 17:20-kor

Az évadnyitóban: Mindenki izgatottan készül a Nagy Szobek fesztiválra, amit a krokodilok védelmezőjének tiszteletére tartanak. Eközben Tanfenatisz talál egy krokodiltojást, amit hazavisz, hiába próbálja Nefertin és Piramszesz arra kérni, hogy vigye vissza a folyóhoz. Ám Tanfenátisz és Szerpenátisz is belátja hamarosan, hogy a legjobb, ha nem vétenek a természet ellen.

Edmond és Lucy - 1. évad, előpremier
22-én 10:55-kor

Ebben az eizódban: Közeledik Mima születésnapja, Edmond és Lucy pedig szeretnék valami különlegessel meglepni. Mivel Mima egyik kedvence a liliom, ezért úgy intézik, hogy az egyik közelben növő kis liliom minél hamarabb virágba boruljon. Ám a jégeső kárt tesz benne, így a két kölyök megtanulja, hogy nem jó belenyúlni a természet rendjébe és siettetni azt.

Varázslatos hercegkisasszonyok - 3. évad
25-én 12:20-kor, január 2-ától hétköznap 16:20-kor

Az évadnyitóban: A Bűvöldében megünnepelik Bella hazája, Hófölde napját. Bella kap otthonról egy ajándékot, ami bármely kívánságát teljesíti annak, aki kinyitja. Amikor ezt a Vasorrú meghallja, ellopja az ajándékot, ám a gyerekek visszaszerzik azt. Egy bökkenő van csak; a Vasorrút az ünnepségre invitáló meghívókkal állították meg, így azokat a vendégek nem kapták meg.

Spike újabb kalandja - új film
25-én 15:50-kor

Paco továbbra sem hagy fel a repüléssel, újabb és újabb tervei vannak. Zajlik az újabb karácsonyi készülődés, és az ajándék műhelyben forgat a Jégmező TV is, Dorothyval, Spike unokatestvérével. Eközben a rénszarvasokat, Olafot, Björnt, Orgot és Ottót csellel ellopják és ismeretlen helyre viszik. Ezzel veszélybe kerül a karácsonyi ajándékszállítás is. Spike üzenetet kap a tettesektől, amiben a pingvinek haltartalékát kérik cserébe a szánhúzókert. Tony tervét Dorothy segítségével Spike és Paco keresztül húzza...

Számoljunk Paulával - 6. évad
28-ától hétköznap 10:30-kor

Az évadnyitóban: Farmer bátyó Halloween-partit rendez, ahol Frici papa felel az innivalókért. Egy különleges varázsitalt is készít, ami sok bonyodalmat okoz az este folyamán.