MENTRUM
Újdonságok

Az Antenna Entertainment-csatornák decemberi újdonságai

Az év végén sem maradunk premierek nélkül, ha az AXN-re és testvércsatornáira kapcsolunk.

Decemberben az ünnep és a szünetek miatt sok újdonságra alapból nem kell számítani, a legtöbb csatorna már ehhez illő kínálattal jelentkezik. Az AXN a téli szünetben a déleőttöket sorozatmaratonokkal színesíti, délutánonként pedig ünnepi filmkínálattal készülnek. Hogy ne legyen ennyire egyhangú az egész hónap, december 6-án egy francia krimisorozat debütál a kínálatban. A Leo Mattei két részes első évada az említett napon 21:00-kor kerül adásba, a 2. szezon pedig 13-án indul, ugyanebben az időpontban. Ez a szezon is szokatlanul rövid, összesen 4 részes. A sorozat otthon már a 9. évadánál tart, mindegyik évad hasonlóan rövid epizódszámú, így néhány hónap alatt az AXN utol is érheti az eredeti vetítést. A sorozat rövid leírása: Léo Mattëi a veszélyeztetett gyermekek védelmével és megmentésével, illetve a kiskorúak által elkövetett bűncselekmények megoldásával foglalkozó csapatot vezet a párizsi rendőrségen.

Csatornapremierként érkezik még az AXN-re a Power 1. évada, mely 19-étől hétfőnként 21:00-kor dupla részekkel lesz követhető.  A Viasat2 is csak csatornapremierrel készül, ők A Doki - Egy új esély című drámasorozatot tűzik képernyőre 8-ától hétköznap 18:50-es kezdéssel.

Végül pedig a Viasat3 műsorára érkezik az Ide süss! - Ünnepi kihívás. A BBC Studios Limited és a Love Productions közös formátumának hazai verziójában a házigazda ismét Ábel Anita és Sass Dani lesz, az elkészült desszerteket pedig Szalai Dóri, a macaronok szakértője és Szabadfi Szabolcs, mindenki kedvenc pékje értékeli. Az Ünnepi kihívás során ezúttal hírességek bizonyíthatják, hogy miként boldogulnak a habzsákkal és a zsebsárkánnyal. Az új évad 12-étől hétköznap 19:00-kor lesz követhető.